annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Prachtige tv's, superdunne vormgeving

jaylward
Lid
Lid
1.708  Weergaven

Prachtige tv's, superdunne vormgeving

Auteur: Sony Europe

Pure_Geometry_concept.jpg

 

Vorig jaar introduceerden we 'Pure geometrie' als het nieuwe ontwerpthema voor onze BRAVIA®-televisies. Dit thema is gericht op eenvoudige geometrische vormen en minimalistisch design voor tv's die in elk huis passen.

 

We vonden het eindresultaat geweldig, en daarom hebben we het idee van pure geometrie ook gebruikt voor onze nieuwe 2015-reeks. Maar we wilden natuurlijk niet alles precies hetzelfde houden. We wilden juist iedereens verwachtingen overstijgen. We wilden mensen een wow -gevoel geven. 

 

Dat is precies wat onze nieuwe ultradunne vormgeving doet. We hebben onze tv's helemaal geanalyseerd en de manier waarom ze zijn gemaakt compleet heroverwogen. Zo hebben we het voor elkaar gekregen om elk model drastisch dunner te maken dan zijn voorganger.

 

De X90C is echt de ster van de show, en is op het smalste punt slechts 4,9 mm. Dat is nog dunner dan onze Xperia™ Z3-telefoon.

 

TV design X90C.jpg

 

Dankzij de dunne vormgeving kan de tv perfect worden opgehangen, en komt de tv slechts 40 mm van de muur af. Het lijkt wel alsof de tv zweeft.

 

Andere designhoogtepunten in de 2015-reeks zijn de X93C, die krachtige speakers met een dun design combineert, en de X85C, de definitie van eenvoud.

 

x93C.jpg

 

x85c.jpg

 

In 2015 breiden we het 'pure geometrie'-thema ook uit naar onze Soundbars en Blu-ray-spelers, zodat die de perfecte aanvulling vormen op onze BRAVIA®-televisies en moeiteloos in uw huis passen. Waarom zou u producten kopen die te veel opvallen op een negatieve manier?

 

Learn-more_NL.jpg