annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Van camera naar huiskamer

profile.country.DE.title
Peter_S.
Genius
764  Weergaven

Van camera naar huiskamer

Auteur: Sony Europe

Sony Pictures Entertainment (SPE) is verantwoordelijk voor de productie van een groot aantal films, waaronder Whiplash, die recentelijk meerdere Oscars won. Maar wij zijn met onze technologie en kennis betrokken bij elk aspect van de filmindustrie, of het nu om een film van Sony gaat of niet.

 

Sony-Pictures.jpg

 

Laten we beginnen met het filmen zelf. Hiervoor worden onze 4K Ultra HD-camera's en -monitoren gebruikt, toonaangevend in de filmindustrie. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in Hollywood en daarbuiten. Daarnaast is er ook nog de Sony Pictures Studio in Hollywood, die is gebruikt voor het maken van films zoals The Dark Knight Rises, Interstellar en alle door Sam Raimi geregisseerde Spider-Man®-films.

 

De muziek bij een film is vaak net zo belangrijk als de actie op het scherm, en dus doen we een beroep op de mensen van Sony Music om muziek voor films van alle genres te componeren en te leveren. De Sony Pictures Studio is de thuisbasis van het Barbra Streisand Scoring Stage —een van de grootste locaties voor filmmuziek ter wereld. Hier zijn enkele van de meest succesvolle soundtracks aller tijden opgenomen, van The Wizard of Oz tot Hans Zimmers soundtrack voor Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest. De grootste sessie die er is opgenomen was voor de film Amistad, met een 110-delig orkest dat werd ondersteund door een koor van 50 personen.

 

Music-Studio.jpg

 

Terwijl de muziek wordt geschreven en opgenomen, gaat de film door naar nabewerking in onze speciale ruimte, die zowel wordt gebruikt voor enorme kaskrakers als voor tv-shows. Zodra dit klaar is, is de film klaar om naar de bioscopen te gaan, waar deze wordt vertoond met behulp van onze professionele 4K Ultra HD-projectoren.

 

Onze passie brengt de unieke bioscoopervaring naar jouw woonkamer. Blu-rays kunnen grote hoeveelheden gegevens aan en geven het detail van de film beter weer zoals de regisseur het heeft bedoeld. Onze 4K BRAVIA®-televisies zijn ontworpen om je volledig te laten opgaan in alles waar je naar kijkt.

 

X90-Whiplash.jpg

 

We zijn altijd op zoek naar manieren om de wijze waarop films worden geproduceerd en beleefd te verbeteren. Dankzij online aanbieders zoals Netflix die een respectabel aanbod aan 4K-content heeft, kan je dichter bij de visie van de regisseur komen dan ooit tevoren.