annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Welkom bij de online community van Sony

profile.country.DE.title
Peter_S.
Genius

Welkom bij de online community van Sony

 

Dit is een plek waar je advies kunt krijgen, ervaringen kunt uitwisselen en informatie kunt delen met andere consumenten en fans. Zo haal je nog meer uit je producten en services van Sony.  

(Let op: de meningen die worden geuit in deze community vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Sony of medewerkers van Sony.)  

Lees het volledige overzicht van de richtlijnen voor de community hier.

 

Je voortgang in de community volgen

Badges
Op basis van je bijdragen aan de community worden er online badges op je profielpagina weergegeven. Ze worden toegekend aan leden die met hun input anderen van dienst zijn — door discussieonderwerpen te starten, vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Let op de speciale verborgen bonusbadges die vernoemd zijn naar favoriete producten en tradities van Sony!

 

Rangen
Er is ook een rangensysteem om je een idee te geven wie wie is.

Een hogere rang betekent dat de bijdragen van de betreffende leden bijzonder worden gewaardeerd. Leden met een hoge rang:

- Zijn betrokken: leveren commentaar, plaatsen berichten en reacties

- Reiken anderen oplossingen aan

- Ontvangen kudos voor hun berichten

- Zijn al enige tijd actief lid van de community

 

Supergebruikers

Onze supergebruikers vormen een kleine groep toegewijde, speciaal geselecteerde communityleden die achter de schermen werken — we kunnen ze niet genoeg lof toezwaaien! Ze steken vrijwillig tijd in het beantwoorden van vragen, helpen bij productproblemen en onderhouden de communitywebsite. Ze delen ook hun inzichten, maken blogberichten en instructievideo's, organiseren workshops, en voorzien Sony van feedback, ideeën en voorstellen tot verbetering.

 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe supergebruikers.

We selecteren ze uit de online community van Sony. Zou je graag een bijdrage leveren, stuur dan een PM naar onze communitybeheerder.

We nemen contact met je op als je wordt genomineerd. Als je wordt goedgekeurd als supergebruiker, begin je aanvankelijk als 'Specialist'.

Onze supergebruikers zijn grote fans van het merk Sony en stellen hun tijd en hun technische kennis graag beschikbaar. In ruil daarvoor hebben ze toegang tot de technici van Sony, de nieuwste producttrainingen en kijkjes achter de schermen. Veel van onze supergebruikers geven echter aan dat ze er vooral van genieten om een community op te bouwen en anderen van dienst te zijn.

 

Bedankt dat je tot de online community van Sony toetreedt. We wensen je veel plezier!

Tags (3)
0 ANTWOORDEN 0