annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Richtlijnen Sony Community

Richtlijnen Sony Community

Welkom bij de Sony Online Community! Dit is een plek waar u advies kunt krijgen, ervaringen kunt uitwisselen en informatie kunt delen met andere klanten en fans zodat u nog meer uit uw producten en services van Sony haalt. De meningen die worden geuit in deze gemeenschap vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de standpunten van Sony.

 

Om de sfeer in de gemeenschap vriendelijk en informatief te houden, dient u zich te houden aan de volgende richtlijnen:

 

  • Blijf vriendelijk. Wees beleefd en respectvol naar iedereen. De achtergronden en ervaringen van gemeenschapsleden zijn divers. De bedoeling van berichten wordt gemakkelijk verkeerd begrepen. Wees geduldig en behulpzaam, niet kritisch of negatief. Voor racistische, pornografisch of anderszins haatdragende tekst, afbeeldingen, video's of koppelingen is in deze gemeenschap geen plaats. 
  • Bescherm uw privacy en die van anderen. Houd er rekening mee dat de berichten die u plaatst zichtbaar zijn voor iedereen. Bescherm uzelf en anderen door nooit vertrouwelijke of persoonsgebonden gegevens zoals uw wachtwoord, achternaam, adres, telefoonnummer of creditcardgegevens in een bericht op te nemen. Alleen u bepaalt welke inhoud er in uw profiel staat en wie dit kan zien. Lees 'Mijn instellingen' aandachtig door.
  • Houd u aan de wet. Plaats geen berichten die wetten schenden of waarin de indruk wordt gewekt dat u zich bezighoudt met illegale activiteiten, zoals drugsgebruik, piraterij, hacken, enz.
  • Houd het relevant. Zorg ervoor dat uw berichten bijdragen aan de betreffende categorie of het forum. Spam, handelsverzoeken, kettingbrieven en advertenties zijn ongepast. Onthoud dat u zich richt op medeleden van de gemeenschap. Verwacht niet dat werknemers van Sony via de gemeenschap zullen reageren op uw berichten. Als u rechtstreeks iets met Sony wilt bespreken, gebruik dan deze contactgegevens.  
  • Wees origineel. Gebruik geen originele inhoud van anderen om te kopiëren en te plakken naar andere locaties op internet zonder hun toestemming.

De gemeenschap wordt beheerd volgens een uitgebreidere versie van deze richtlijnen, de Servicevoorwaarden en gedragscode van de website van Sony. Als u een van deze richtlijnen opzettelijk of per ongeluk schendt, wordt uw bericht bewerkt of verwijderd door de moderators. Bij meerdere overtredingen wordt u de toegang tot de gemeenschap tijdelijk of permanent ontzegd.

 

We behouden ons het recht voor de gemeenschap naar eigen inzicht te beheren ten voordele van de gemeenschap. Ook behouden we ons het recht voor de richtlijnen zonder voorafgaande kennisgeving aan te passen.

1 ANTWOORD 1
profile.country.NL.title
pa3eia
Expert

De robot check is omdat Sony zich momenteel extra moeten beschermen tegen hackers en cyberattacks.

Klik pas op aanmelden zodra de groene "V" zichtbaar is.

 


suc6 ermee,
73's

 

I don't know everything, just trying to help you!!!
Thanks about the Kudos!!!