annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Pro Service van start

profile.country.NL.title
Amfion
Expert

Pro Service van start

Vanaf vandaag kunnen Pro gebruikers gebruik gaan maken van deze service: 

 

 

Professionele fotografen met Sony camera’s kunnen vanaf vandaag gebruik maken van het PRO Support programma. Naast advies en ondersteuning omvat Imaging PRO Support een speciale telefonische helpdesk om professionele fotografen hulp te bieden bij het gebruik van hun α-camera-apparatuur. Het programma biedt ook een gratis collect-and-returndienst bij reparatie. Hiernaast kunnen professionele fotografen een gratis bruikleentoestel krijgen zodat zij aan het werk kunnen blijven. Verder hebben leden tweemaal per jaar recht op gratis reiniging van de beeldsensor en een check-up van de firmware.

Lidmaatschap van het Europese Imaging PRO ondersteuningsprogramma is gratis [i]. Het is toegankelijk voor professionele fotografen die minstens twee Sony α-camerabody’s en drie Sony α-objectieven uit de lijst met geldige toestellen bezitten. De lijst kan hieronder worden geraadpleegd.

Imaging PRO Support is momenteel beschikbaar in Japan, Zuid-Korea, Hongkong, Taiwan, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Mexico en de Verenigde Staten. Een uitrol in andere Europese landen wordt op dit moment overwogen. Kijk voor meer informatie over Sony PRO Support op:www.sony.nl/imaging-pro-support

1 ANTWOORD 1
profile.country.NL.title
Onno_l
Lid

nice, jammer ( maar deels begrijpelijk ) dat ik geen lid kan worden als niet-pro 😉 

vooral de regel mbt de objectieven vind ik eeh, apart. ach

 

mooi initiatief!