annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

ICS aankondiging voor Europa - release eind mei

profile.country.nl_NL.title
Hans_Klis
Lid

ICS aankondiging voor Europa - release eind mei

Sony Tablet blijft evolueren met Android 4.0.3Laatste update besturingssysteem verbeteringen met unieke nieuwe functies en apps van Sony
Gestroomlijnde gebruikersinterface, met drag & drop functie voor het maken van mappen, verbeterde multi-tasking mogelijkheid en browser

Bijgewerkte functies van Sony, met inbegrip van directe toegang tot een full-sized SD-kaart, de 'small apps' direct bereikbaar functie en verbeterde opties om foto’s te bekijken
Sony Tablet ™ is in ontwikkeling voor een nog snellere, meer voldoening gevende multimedia-ervaring.
Verkrijgbaar in Europa eind mei als een gratis update voor alle Sony Tablet gebruikers, de nieuwste Android-versie 4.0.3 (ook bekent als Ice Cream Sandwich) brengt veel nieuwe functies en besturingssysteem verbeteringen aan voor Sony Tablet S en Tablet P modellen. Naast een grote user interface revisie, bevat de update een aantal nieuwe Sony-unieke apps en functionaliteiten.

Android 4.0.3 brengt een nog meer intuïtief, consistent gevoel van de Sony Tablet ervaring. Nu is het eenvoudig om mappen te maken in uw Workspace omgeving met eenvoudige drag-and-drop bewegingen. Recent gebruikte apps kunnen worden uitgeschakeld met één beweging, om te vermijden dat meerdere apps onnodig op de achtergrond actief zijn. Een sneller reagerende browser laat u direct kiezen tussen desktop- en mobiele geoptimaliseerde websites. Pagina's kunnen ook offline worden opgeslagen om op uw gemak te lezen als u uit de buurt van een draadloze verbinding bent.

Unieke apps en verbeterde functies van Sony
Naast alle verbeteringen door Android 4.0.3, verpersoonlijken de unieke Sony toevoegingen uw multimedia gebruikerservaring.

Sony Tablet S gebruikers kunnen nu direct de inhoud openen en bekijken die is opgeslagen op een verwisselbare full-sized SD-kaart. Dit maakt Sony Tablet een nog meer aantrekkelijke keuze voor het bekijken van foto's en videoclips geschoten op een digitale camera of camcorder. Schuif uw camera SD-kaart in Sony Tablet en geniet van het detailrijke touchscreen - of sla op en deel online met PlayMemories, de cloud-gebaseerde dienst van Sony (NB: PlayMemories Online is beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland).

Veel gebruikte functies worden gemakkelijk te bereiken gehouden met een nieuwe Sony-unieke 'small apps’ update. Een 'altijd bovenaan staand' activerings icon geeft direct toegang tot Browser, Remote Control (alleen Tablet S) en Rekenmachine apps terwijl u met andere tablet functies bezig bent. Het is een handige manier om een ​​website snel te controleren, veranderen van TV-zenders of je wekelijkse aankopen op te tellen, terwijl je bezig bent iets anders te doen.
      
Android 4.0.3 biedt drastisch uitgebreide camera en foto-oplossingen. Naast dat het nieuwe besturingssysteem met bewerkingsfuncties verrijkt is, heeft Sony nog een ruimere keuze aan Diashow sjablonen toegevoegd om uw foto kijkplezier te maximaliseren.
Get entertained met muziek, films, eBooks en games
Prachtig vormgegeven en eenvoudig mee te nemen, Sony Tablet verbindt u met een spannende wereld van overweldigend online entertainment en het eenvoudig delen van inhoud.

Moeiteloos surfen op het web, krijg apps of download eBooks om van te genieten op het grote, mooie, responsieve touchscreen. Een deel van Sony Entertainment Network, Music Unlimited brengt je miljoenen goede muziek tracks, terwijl u met Video Unlimited duizenden films en tv-shows kunt u huren of kopen (NB: Video Unlimited nog niet beschikbaar in Nederland en/of België).

Sony Tablet is ook een PlayStation ™ gecertificeerd tablet-apparaat, waardoor u toegang heeft tot een spannende keuze van titels in de PlayStation ® Store.

Als extra attentie voor trouwe klanten, kunnen Sony Tablet eigenaars hun eigen gratis exemplaar downloaden van het adrenaline actievolle spel Super Stardust ™. Nu verkrijgbaar in de PlayStation ® Store, deze ‘all-action shoot 'em up’ is speciaal aangepast voor een zenuwslopend spel op de Sony Tablet waar je vijf kwetsbare planeten tegen inkomend gevaar moet verdedigen.

Alle Sony Tablet eigenaren worden automatisch op de hoogte gesteld en de mogelijkheid geboden om hun besturingssysteem te upgraden naar Android versie 4.0.3
.
->Laatste nieuws: de update is sinds 31-05 beschikbaar.
Voor overzicht van nieuwe functionaliteiten zie de video op YouTube (Engelstalig).
Met vriendelijke groet,
Hans_Klis
Sony medewerker
Message was edited by: Hans_Klis

Message was edited by: breedBenR

4 ANTWOORDEN 4
profile.country.nl_NL.title
JohnZaandam
Ontdekker

En dat was het dan! Wij zijn ruim 2 jaar verder en er is nog geen mogelijkheid voor een Android upgrade aangeboden. Ik heb eerder gevraagd of er inderdaad een upgrade komt, maar Sony zwijgt in alle talen .. geen enkel reactie op mijn vraag ....

Om de 5 minuten krijg ik het bericht op mijn scherm ...' Het proces android.proces.media is gestopt. '

profile.country.BE.title
Portmixus
Held

Hallo John,

 

Inderdaad vervelend dat de beloofde update er nooit is gekomen, de reden hierachter is ook onbekend. Op een upgrade hoef je dus niet meer te wachten...

Als je zo vaak deze foutmelding krijgt, dan zou ik zonder twijfel een factory reset doen...of had je dat al gedaan?

 

Alle apps laten updaten zou ik ook aanraden. (voor je factory reset doet) Heb ook ooit met dergelijk probleem gezeten, maar met het updaten van de apps (in play store) is het probleem verdwenen.

 

Als je factory reset doet en het probleem verschijnt opnieuw, probeer te kijken wanneer (of na welke installatie van een app) het probleem verschijnt.

_____________________________________________________
Sony Alpha Training
profile.country.NL.title
pa3eia
Expert

Hier staat vanaf 2012 de Android versie 4.0.3 release 5a op de Tablet S.

 

73's

I don't know everything, just trying to help you!!!
Thanks about the Kudos!!!
profile.country.BE.title
Portmixus
Held

Inderdaad de 4.0.3 is wel gereleased, maar ik veronderstelde dat 4.1 bedoeld werd door John.

Immers werd de 4.1 wel halvelings aangekondigd, maar nooit vrijgegeven.

 

De versie van Hans Klis (zoals ook vermeld in het bericht) is natuurlijk al lang beschikbaar.

 

Van wikipedia: The Sony Tablet S was confirmed for an update to Android 4.1 Jelly Bean, which would have arrived in February 2013. However, the Jelly Bean 4.1 update was unofficially cancelled when Sony posted (and later removed) in their community message board stating "we do not have a roadmap to release the Jelly Bean update for the 1st Generation Tablet (Sony Tablet S)."

_____________________________________________________
Sony Alpha Training