annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

USB aansluiten en afspelen

profile.country.DE.title
Peter_S.
Genius
39.618  Weergaven

Sluit een camera, muziekspeler of geheugenstick aan via de USB-poort en maak van uw BRAVIA TV een fotogalerie, muzieksysteem of filmdoek. 

 

USB-aansluitingen openen een heel nieuwe wereld. Sluit gewoon een apparaat aan op de USB-poort en laat de functies op uw BRAVIA TV de rest doen. Blader door ons korte overzicht voor BRAVIA-eigenaren hieronder. Hiermee haalt u het beste uit de USB-aansluiting op uw TV en kunt u uw vrienden nog beter vermaken.

 

 NL1.jpg  

USB Photo Viewer – geef foto's weer op een groot scherm

 

Sluit een USB-stick of een digitale camera zoals uw Cyber-shot aan om uw foto's in al hun details te bekijken. De ingebouwde Photo Viewer maakt gebruik van de snelle USB-aansluiting om foto's zo mooi mogelijk weer te geven op een groot BRAVIA-scherm. U kunt foto-instellingen voor kleur, contrast en helderheid aanpassen, foto's weergeven op een volledig scherm, foto's draaien of zelfs diavoorstellingen bekijken. En dat alles sneller en vloeiender dan ooit.

 

Vergeet niet de modus Picture Frame te gebruiken voor net dat beetje extra. Of sluit uw TV aan op internet en geef met GPS genomen foto's weer op een wereldkaart. Sony Ericsson-telefoons met GPS zijn onder andere de C905, Satio (binnenkort), C901 GreenHeart™, C903, C702 en de W995 WALKMAN®. U kunt ook eenvoudig een lichte, compacte GPS-eenheid toevoegen aan uw Cyber-shot camera om de locatie van uw foto's op te slaan tijdens uw reis.

 

Hints & Tips

 

Uw Cyber-shot werkt gewoon via plug & play; terwijl u voor andere USB-apparaten misschien mappen en bestanden moet ordenen om overeen te komen met DCF-instellingen (digital camera format). Vergeet niet dat uw BRAVIA-TV ook JPEG-bestanden ondersteunt.

 

USB-muziekspeler – vul uw kamer met geluid

 

Luister naar uw favoriete nummers of afspeellijsten via het versterkte geluid van de surroundluidsprekers van uw BRAVIA-TV. Sluit gewoon een USB-compatibele VAIO, WALKMAN® of USB-stick aan en uw muziekbestanden worden rechtstreeks naar het grote scherm overgezet. Hierna kunt u bestanden (en afbeeldingen) doorbladeren en muziek afspelen via de afstandsbediening van uw BRAVIA-TV, terwijl u onderuit zit en geniet van uw favoriete nummers.

 

Hints & Tips

 

Voor een werkelijk overweldigende geluidservaring kunt u ook een Home Theatre-systeem toevoegen om uw nummers pas echt tot leven te laten komen. Uw BRAVIA-TV ondersteunt mp3-indelingen.

   NL1.jpg
         

 

 NL3.jpg  

 

USB-mediaspeler – films en video's in HD bekijken

 

Zet films eenvoudig over met uw USB-mediaspeler om ze op uw BRAVIA-TV te bekijken. Sluit gewoon een USB-apparaat aan en geniet van uw favoriete films op het grote scherm van uw BRAVIA. En dat is nog niet alles. Omdat de mediaspeler compatibel is met video's in de MPEG1-indeling, kunt u zelfs videoclips bekijken die u hebt opgenomen met uw compatibele Cyber-shot of HD Handycam in Full HD-details.

 

Hints & Tips

 

Uw BRAVIA-TV ondersteunt alleen MPEG-indelingen. Wij raden u aan een USB-stick of -station van een erkende merknaam te gebruiken, zoals Sony Micro Vault.

 

 

6 Opmerkingen