annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

MP-CD1 projector FAQ

profile.country.DE.title
Peter_S.
Genius
324  Weergaven

MP-CD1.jpg

De MP-CD1 is indrukwekkend compact en weegt slechts 280 gram. Laat hem in uw aktetas of rugzak glijden, zodat u zeker weet dat u altijd klaar bent voor een zakelijke pitch overdag of om 's avonds een actiefilm te vertonen. 

Lees onze FAQ voor meer informatie over de compacte MP-CD1 projector:

 

Algemeen

Welke accessoires worden met de MP-CD1 meegeleverd?
Besides the projector, the MP-CD1 includes:

  • USB-C-kabel (1)
  • Adapter voor micro-USB naar USB-C (1)
  • Hogesnelheids-HDMI-kabel met Ethernet (1)
  • Draagtas (1)
  • Handleiding (1)

 

Wat is keystone-correctie?
Trapez.jpgHet keystone-effect is de ogenschijnlijke vervorming van een beeld die wordt veroorzaakt door projectie op een oppervlak onder een hoek. De MP-CD1 berekent deze hoek en corrigeert deze automatisch. Vanwege deze correctie kan de beeldverhouding iets wijzigen. Houd er ook rekening mee dat een (deel van een) beeld dat op het plafond wordt geprojecteerd, niet kan worden gecorrigeerd.

Scherm en geluid

Hoe wijzig ik de geluids- en beeldmodus van de MP-CD1?

  • U kunt wisselen tussen gedempt en niet-gedempt.
  • U kunt schakelen tussen de beeldmodi voor dynamisch en standaard. Met de beeldmodus voor dynamisch beeld krijgen de kleuren van uw foto's en video's meer helderheid en verzadiging.
  1. Houd de aan-uitknop kort (minder dan 1 seconde) ingedrukt wanneer de stroom is ingeschakeld.
  2. Door kort (minder dan 1 seconde) op de aan-uitknop te drukken, kunt u de modus als volgt wijzigen:
    • Wanneer de inhoud van het aangesloten apparaat niet wordt geprojecteerd/geen apparaat is aangesloten op de HDMI/MHL-IN-aansluiting:
      Standaard beeld ¦ gedempt Sound_off.jpg
      Standaard beeld ¦ niet-gedempt sound_on.jpg
      Dynamisch beeld ¦ gedempt D-Picture_muted.jpg
      Dynamisch beeld ¦ niet-gedempt D-Picture_sound.jpg
    • Wanneer de inhoud van een aangesloten apparaat wordt geprojecteerd, kunt u alleen van beeldmodus wisselen. De geluidsmodus wordt niet gewijzigd en er worden geen symbolen weergegeven op het scherm.

 

Hoe kan ik het volume van de MP-CD1 aanpassen?
U kunt het volume regelen via het apparaat dat u hebt aangesloten.
Als uw apparaat niet over een functie voor volumeregeling beschikt, kan het volume niet worden veranderd.
 
Wat is het maximale beeldformaat dat de MP-CD1 kan projecteren?
screen.jpgAfhankelijk van het omgevingslicht kunt u een scherm van maximaal 305 cm weergegeven. Aangezien de helderheidsuitvoer van elke projector beperkt is, ziet u het beeld niet als het omgevingslicht in de kamer te fel is. Als u het beeldformaat verkleint, gaat de helderheid omhoog.

Projectieafstand Beeldformaat
58 cm 51 cm
3,45 m 305 cm


Voeding en batterij

Hoe controleer ik de batterijstatus van de MP-CD1?

  • Wanneer het apparaat is uitgeschakeld:
    U kunt het batterijvermogen controleren door de aan-uitknop kort (1 seconde) in te drukken wanneer het apparaat is uitgeschakeld. Het laadlampje knippert oranje en het resterende batterijvermogen wordt weergeven:
    00198189_battery status.png

  • Wanneer het apparaat is ingeschakeld:
    When the power is on, the charge symbol shows the remaining battery power when you change the sound/picture mode. You can also use the same quick-press check as described above.

Hoe lang kan ik projecteren met de MP-CD1?
Als er geen externe voedingsbron is aangesloten, bedraagt de projectietijd ongeveer 2 uur. De projectietijd kan variëren, afhankelijk van de inhoud: een algemene regel is dat zeer lichte beelden meer batterijstroom verbruiken dan donkere beelden.

U kunt de projectietijd verhogen door een netadapter (3,0 A wordt aanbevolen in verband met het stroomverbruik) aan te sluiten op de MP-CD1. De gebruikstijd is korter als u tijdens het projecteren een extern apparaat oplaadt via de USB-uitgang. (De MP-CD1 fungeert dan als een powerbank)

Kan ik een apparaat opladen tijdens het projecteren?
Ja, de MP-CD1 kan als een powerbank fungeren, zelfs tijdens het projecteren. Het apparaat genereert dan een uitgangsstroom van 1,5 A.

Hoe lang duurt het voordat de batterij volledig is opladen?
Normaal opladen:

Met een netadapter/draagbare lader van 3,0 A Ca. 2,5 uur
Met een netadapter/draagbare lader van 1,5 A Ca. 4 uur


Opladen tijdens het projecteren:

  • De batterij van de MP-CD1 kan tijdens het projecteren worden opgeladen wanneer MP-CD1 is aangesloten op een netadapter van 3,0 A en als er geen stroom aan een ander apparaat wordt geleverd via de USB-OUT-aansluiting. De laadtijd is afhankelijk van de geprojecteerde inhoud.
  • Als u gebruik maakt van een adapter van 1,5 A of een adapter met USB type A-connector voor het opladen tijdens het projecteren, dan is het stroomverbruik hoger dan de geleverde stroom en wordt de MP-CD1 mogelijk uitgeschakeld vanwege te weinig stroom.

 

Connectiviteitsopties

Wi-Fi en Bluetooth
De MP-CD1 beschikt niet over een ingebouwde Bluetooth/Wi-Fi-verbindingsfunctie. Als u een Bluetooth-zender aansluit op de AUDIO OUT-aansluiting, kunt u Bluetooth gebruiken. Een geweldige manier om uw Bluetooth-luidsprekers te benutten!
 
Android
Als uw Android-apparaat MHL (Mobile High-Definition Link) ondersteunt, kunt u direct beginnen.
Als u het niet zeker weet, kunt u dat hier controleren.
 
iOS
U kunt de MP-CD1 met Apple-apparaten verbinden via een digitale AV-adapter van Apple (afzonderlijk verkrijgbaar).
 
HDMI
De MP-CD1 ondersteunt HDMI (kabel meegeleverd). Dat betekent dat u het apparaat eenvoudig kunt aansluiten op uw laptop, PS3, PS4 en meer. Als u een apparaat wilt aansluiten via een HDMI-converter, controleer dan of uw apparaat daadwerkelijk een HDMI-signaal ondersteunt.
 
Hoe kan ik de projector aansluiten op een apparaat dat geen ondersteuning biedt voor HDMI/MHL?
U kunt kiezen voor een draadloze oplossing zoals een Chromecast of Miracast om inhoud af te spelen via de MP-CD1. U kunt een HDMI-dongle gebruiken en deze aansluiten op de MP-CD1 via de micro-USB-naar-USB-C-adapter.
 
Miracast
Hoewel de MP-CD1 niet over een Miracast-functie beschikt, is een Miracast-verbinding met de MP-CD1 mogelijk met behulp van een voor Miracast geschikte HDMI-dongle.