annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Onze beste speakers voor de zomer

profile.country.GB.title
scully99
Lid
Lid
622  Weergaven

Het is zomer! En jij hebt vast geweldige plannen, zoals een picknick op het strand, een middag bij het zwembad of een houseparty tot in de vroege uurtjes. Wat je ook gaat doen, neem een van onze zomerbestendige speakers mee. Hier zijn drie van onze favorieten — allemaal draagbare en draadloze modellen met krachtig geluid. Deze speakers beschikken over:

 

• EXTRA BASS™ voor een krachtig laag dat je favoriete nummers een extra stevige beat geeft
• Lange batterijlevensduur*
• Duurzaam en draagbaar ontwerp
• Draadloze BLUETOOTH®-technologie voor snel en gemakkelijk streamen
• NFC voor one-touch connection met smartphones en andere compatibele apparaten
• Wireless Party Chain** voor verbinding en synchronisatie met maximaal 100 compatibele draadloze speakers via BLUETOOTH®.

 

XB21.jpg


SRS-XB21


De XB21 is dit jaar een van onze favoriete speakers, omdat hij zo ongeveer alles doet wat je van een party speaker kunt verwachten en toch minder dan 20 cm lang is. Je kunt hem in je handtas of zelfs in je bidonhouder meenemen!


De XB21 zit vol technologie, maar is verrassend robuust. Hij is waterbestendig conform IP67 en heeft de unieke eigenschap dat hij ook stofbestendig is — perfect voor een dagje op het strand. En geen probleem als je hem laat vallen, want hij is ook schokbestendig.


De XB21 heeft een paar geweldige partyfuncties, zoals flitsende lijnverlichting in sync met de beat en zelfs leuke geluids- en lichteffecten als je er met je vingers op trommelt. Perfect voor als je een feestje plant of onverwachts op een feestje terechtkomt.



Meer informatie: SRS-XB21  Andere modellen in deze serie: SRS-XB31   SRS-XB41

 

SRS-XB10


De XB10 is nog kleiner met een gewicht van ca. 260 g. Hij is klein genoeg om in je zak te passen (en heeft een riempje om hem op te hangen).


Ondanks zijn formaat levert de speaker een krachtig geluid. Hij is ook waterbestendig conform IPX5, zodat hij geen moeite heeft met een lichte regenbui.


Net als de XB21 is hij verkrijgbaar in allerlei hippe kleuren. Hij ziet er te gek uit op je boekenplank (of waar dan ook) en is ideaal voor als je weinig ruimte hebt.

 

xb10.jpg


Meer informatie: SRS-XB10

 

SRS-XB60

 

Niet naar Ibiza dit jaar? Dan is dit de speaker voor jou. Hij heeft partyverlichting waarmee je gewoon thuis een clubgevoel creëert: een heldere stroboscoop voor de juiste sfeer op de dansvloer, witte leds in sync met de beat en meerkleurige, flitsende lijnverlichting. Je kunt ook een microfoon aansluiten.

 

De XB60 is niet zo klein als de XB21, maar hij is compact en draagbaar, en heeft een ingebouwde batterij en draaggrepen. Met de Sony | Music Center app kun je via je telefoon nummers kiezen, het geluid instellen en afspeellijsten maken. Met de Fiestable plug-in regel je de lichtkleuren, pas je de EQ aan en activeer je de DJ-modus. Je kunt de bediening ook delen met je vrienden: via draadloze BLUETOOTH®-technologie kun je maximaal drie smartphones aansluiten voor toegang tot elke muziekbibliotheek om zo de ultieme afspeellijst samen te stellen.

 

XB60 Red.jpg

 

Meer informatie: SRS-XB60   Andere modellen in deze serie: SRS-XB40    SRS-XB90

 

 

Opmerkingen:
*Batterijlevensduur: XB21 max. 12 uur, XB10 max. 16 uur, XB60 max. 14 uur. De batterijlevensduur wordt korter bij hoge volumes en gebruik van EXTRA BASS en partyverlichting.
** De XB10 is niet compatibel met Wireless Party Chain, maar kan wel draadloos verbinding maken met een andere XB10 speaker.