annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Het verhaal achter de 4K Ultra Short Throw-projector van Sony

profile.country.NL.title
Juliette_H
Lid
Lid
2.017  Weergaven

Het verhaal achter de 4K Ultra Short Throw-projector van Sony

Auteur: Sony Europe

04_concept_project_02.jpg
Innovatie heeft altijd een centrale rol gespeeld in onze geschiedenis. De eerste Walkman®. De PlayStation. Blu-ray Discs™. En nu hebben we een nieuwe creatie aan de lijst toegevoegd: de 4K Ultra Short Throw-projector.

 

Door experimenteel design te combineren met de meest geavanceerde technologie, hebben we opnieuw gedefinieerd hoe een thuisprojector eruit moet zien en moet worden bediend.

 

Hiervoor hebben we eerst de ontwikkeling van de traditionele projector bestudeerd en deze vervolgens zelf benaderd vanuit een geheel nieuw perspectief. Door alle beperkingen en richtlijnen los te laten, is het ons gelukt iets moois, praktisch en volkomen unieks te maken: een projector die gebruiksvriendelijker is dan al zijn voorgangers.

 

Het eerste wat opvalt aan deze projector is dat hij helemaal niet op een projector lijkt. Het is geen geheim dat de meeste mensen tv en films kijken in hun woonkamer, dus we wilden iets creëren dat niet zou misstaan als decorstuk in een interieur—subtiel en minimalistisch, maar met onvoorstelbare verborgen krachten.

 

Het gulle gebruik van aluminium op de voorzijde geeft het apparaat een moderne, luxe uitstraling, terwijl het toch subtiel genoeg is om naadloos in ieder interieur op te gaan. Hoewel tv's veel ruimte in beslag kunnen nemen en in het oog springen, kun je dit apparaat onopvallend tegen een muur plaatsen als prachtige aanvulling op je interieur.

 

components.jpg

 

Het apparaat zelf bestaat uit vijf verschillende onderdelen die naadloos in elkaar passen: twee opslagkasten aan de buitenkant, twee speakers en de grote centrale unit waarin de projector zelf zit, die om twee verschillende redenen uniek is.  

 

  • De conventionele lampen die in de meeste projectoren worden gebruikt, zijn vervangen door blauwe-laserdiodes. Deze gaan langer mee, hoeven niet te worden vervangen zoals lampen en ze optimaliseren automatisch het beeldcontrast op basis van wat er op het scherm wordt weergegeven, zodat je altijd een perfect beeld hebt.
  • De Ultra Short Throw-lenstechnologie houdt in dat het apparaat is ontworpen om te projecteren op de muur waarnaast het is geplaatst. De projector hoeft dus niet ergens hoog aan de andere kant van de kamer te worden neergezet. Zo bespaar je ruimte en voorkom je eventueel ongewenst omgevingslicht of schaduwen als iemand voor het beeld langs loopt.

 

Dankzij deze technologie kan het beeldformaat eenvoudig worden aangepast aan muren van elk formaat, vanaf 168 cm (66 inch) t/m 373 cm (147 inch) met kristalheldere 4K-kwaliteit. Het apparaat gaat bovendien naadloos in je interieur op doordat het bovenpaneel tijdens het projecteren slechts met een kleine hoek naar boven schuift en weer inklapt wanneer je klaar bent.

 

conveniencw.jpg

 

Met deze hoogwaardige 4K-projector, voorzien van minimalistische, moderne onderdelen, kun je thuis genieten van perfecte 4K-beelden terwijl je ruimte bespaart en je hele woonkamer laat opleven. Ontdek ons volledig uniek ontworpen home-entertainmentsysteem nu zelf.

 

blogid0026
1 Opmerking