annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

AF9 Android 9 Pie BUGS

profile.country.NL.title
kd55x9005c
Lid

AF9 Android 9 Pie BUGS

heel leuk dat we nu eindelijk Androioid 9 Pie op de AF9 hebben. ALleen jammer dat degene die dacht dat de  bedieningsmenu voor HDMI echt een verbetering is, moet toch nog even naar de tekentafel terug.

 

Voorheen had je als je op dei HDMI (of eigenlijk INPUT select toets) drukte, de opties voor KABLE, SAT, VOORKEUR SAT, STREAMING en dan de HDMI ingangen. In de nieuwe menu's is nu de STREAMING en SAT verdwenen. Heb ze uiteindelijk teruggevonden. Dat zit nu onder de TV toets. Echter, die TV TOETS had altijd al een functie. Je kan daar slecteren wat de default is waar je naartoe wil springen. Dus zit je ergens in een INPUT, of MENU en je drukt op TV, dan springt hij direct terug naar RTL4 op de kabel.

 

Zit ik nu in VOORKEUR SAT en wil naar GEWOON SAT. Dan drukte je vroeger op de HDMI toets en ging direct daar naartoe. Nu moet je op TV drukken en dan de selctie maken. Maar die TV toets springt dus altijd eerst even naar RTL4 op de kabel. En die TV toets is de enige manier om nu de input's te selecteren. Kunnen deze ook weer als selectie toegevoegt worden aan dat nieuwe HDMI menu??????!!!!! Want kan daar nu wel AIRPLAY kiezen, maar dus geen SAT, etc.

 

Een nog veel ergere bug is dat  https://www.sony.nl/electronics/support/televisions-projectors-oled-tvs-android-/kd-65af9/articles/0... door SONY met trots de CHANNEL EDITOR wordt aangeboden. Alleen heeft iemand het VINKJE voor KABEL "Auto service update" op altijd AAN gezet. Als je dus nu je aangepaste ZIGGO lijst erin zet, dan moet je deze laden met de COAX uit de TV. Daarna is je lijst zoals jij hem wil hebben. Daarna kabel er weer in. Je kan dan genieten van je lijst totdat je de TV uitzet. Volgende dag TV weer aan en dan wordt de originele ZIGGO lijst gemixed met je eigen lijst. Gevolg is dat als je nu gaat ZAPPEN, je niet meer voorbij die 2de kaanl 008 komt. Want hij springt steeds terug naar het vorige kanaal. Ik had dezze bug al ruim een jaar geleden door gegeven aan SONY, maar toen kon je nog wel die OPTIE uitzetten. Dus je kon om het probleem heen. Inplaats van het op te lossen hebben ze het nu nog erger gemaakt. Moet dus nu iedere keer als ik de TV aanzet eerst de lijst weer opnieuw laden (zonder Antenne). Erg vervelend en super onhandig.

 

DE TV loopt geregeld vast. Zit via de HDMI2 te kijken naar m'n NVIDIA SHIELD. Ga na de film terug naar RTL. Geen beeld. Vervolgens druk je op HOME (erg traag) en ineens gaat hij vanzelf rebooten. 

 

   Capture.JPG20200215_163004.jpg20200215_163247.jpgCapture2.JPG

Tags (5)
1 ANTWOORD 1
profile.country.NL.title
pa3eia
Expert

Ook hier al enige tijd wordt er gebruik gemaakt van Android Pie, herken enkele bovengenoemde bugs niet.

 

Als de TV-toets vanuit het Sat-menu wordt geactiveerd en switch naar Digitaal (regel naar boven), wordt de laatste gekeken zender als eerste getoont.

 

De "Auto Service Update" is hier uit te vinken van de eigen volgorde Ziggo kanaal lijst.

 

Van vast lopers geen last, mogelijk heeft het te maken dat hier regelmatig de XG een software reset (power reset) uitgevoerd wordt voor een "schone" cache.

 


73's

 

I don't know everything, just trying to help you!!!
Thanks about the Kudos!!!