annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Tv-gids toegelicht

profile.country.DE.title
Peter_S.
Genius
6.268  Weergaven

Je tv beschikt over een digitale tv-gids, bereikbaar via de knop Guide (Gids) op de afstandsbediening. In deze blog leggen we uit wat je er allemaal mee kunt.

 

De standaardgids
Guide_1.jpg
Het standaardgidsvenster toont een tijdlijn voor de komende zeven dagen. Je ziet alle films en programma's voor elke zender. Je kunt omlaag, omhoog, naar links en naar rechts scrollen met de pijltjestoetsen op de afstandsbediening. Je kunt bovendien met de blauwe en gele toets een dag vooruit of terug gaan.


De tijd van de dag staat in de kop onder de datum. De twee getallen vóór de programmatitel geven de starttijd aan (in het aantal minuten na het hele uur).


Sommige programma's en films zijn op kleur gemarkeerd. De kleuren geven het type programma aan: blauw > sport, groen > drama, bruin > muziek, paars > film.

 

Guide_7.jpgKlik op een item om er meer informatie over te zien. Voor films zie je bijvoorbeeld informatie over de cast/crew. Wanneer je met internet bent verbonden, heb je meerdere zoekopties:
-    Overzicht van gerelateerde content in dit genre of overzicht op acteur
-    Zoeken via Google op titel of acteur naar vergelijkbare content op het web.

 

Je kunt een programma bekijken of opnemen dat al is uitgezonden of, als het programma nog komt, een herinnering of timeropname instellen. Opmerking: voor opnamen moeten er opslagmedia zijn aangesloten en geregistreerd.

 

Zie wat de gids nog meer voor je kan betekenen: open met de pijltjestoets-links het gidsmenu aan de linkerkant. In dit menu vind je nog veel meer opties:

 

Tv-selecties
Deze optie toont actuele en primetime hoogtepunten voor de dag plus een overzicht van programma's die bezig zijn of binnenkort beginnen.

 

Genre Guide (Genregids)
Bekijk films en programma's op type. Alles is op genre gesorteerd voor jouw gemak. Kies gewoon je favoriete genre en vind de content waarin je geïnteresseerd bent.

 

Guide (Gids)
Deze optie toont de standaardgids.

 

Overzicht van opgenomen titels en overzicht van timeropnamen
Met deze opties heb je eenvoudig toegang tot je opgenomen titels en ingestelde timeropnamen. Je kunt deze lijsten ook openen via de titellijsttoets op de afstandsbediening.

 

Instellingen
Beheer je favorieten en opname-instellingen en kies welke gids je voorkeur heeft wanneer je op de knop Guide (Gids) drukt (standaardgids of genregids).

9 Opmerkingen