annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

internet auto refresh...

profile.country.nl_NL.title
rauwcc
Bezoeker

internet auto refresh...

De website die geladen is, wordt continue gerefreshed... Er komen dan twee zwarte balken in beeld, en verdwijnen vervolgens weer...(hierin staat de url weergeven en het load cirkeltje..)

Op de webpage staat een video die in een loop staat, het scherm reageerd op de video. Als de video lichtere beelden vertoont, pas het scherm z'n kleueren/licht aan, en als er weer donkere beelden in de video komen, past het gehele scherm zich weer aan dezekleuren. Dit heeft als gevolg dat de web page continue van kleur veranderd.

Ik ben alle instellingen en fora al af gegaan, maar niet tegengekomen dat wijst op de oplossing hiervoor.

vg,

M.

3 ANTWOORDEN 3
profile.country.nl_NL.title
Mickeyvdb
Bezoeker

Welkom rauwcc,

Zou je misschien even kunnen aangeven over welk type TV het hier gaat.

Of dat het op elke website gebeurt die je bekijkt of alleen waarop video's staan.

En of je de TV rechtstreeks aan internet hebt hangen of misschien via Wifi.

profile.country.nl_NL.title
rauwcc
Bezoeker

Het type is: KDL-46EX520

We hebben een socail media dashboard ontwikkeld dat we zowel via de WiFi als kabel op deze monitoren laden... Beide schermen hebben hetzelfde probleem. Waarschijnlijk heeft het te maken doordat de websaite continue wordt voorzien van nieuwe informatie, dus wordt de site steeds hereload... Vandaar de donkere "load" balken in beeld...

Is er een optie om deze uit te zetten?

Verder het flikkeren van de kleuren zou neem ik aan een ander probleem moeten zijn... De achtergrond is donker... de video natuurlijk verschillende bewegelnde kleuren...

profile.country.nl_NL.title
breedBenR
Lid

Helpt het de tv op 'scene GAME' te zetten met Options - Scene Kiezen ?

De 2011 modellen (520) laten ook op web/internet/streamed content de beeldverbeteringstechnieken voor TV los. In jouw geval moeten die instellingen uitgezet worden. De instelling 'scene Game' laat de TV op de meest directe wijze het beeld doorgeven, met de minste beeldverbeteringsacties (ook omwille van de beeldverwerkingssnelheid en -lag).