Podziel się wrażeniami!
Witam
zakupiłem soundbar WG700 i mam problem z subwooferem. Jest połączony, ale dźwięk wydaje kiedy chce. Nowe oprogramowanie, resetuje go przez cały czas. Raz gra raz nie. Z soundbarem wszystko Ok. Nie wiem czy iść reklamować czy może jakieś ustawienia choć to nie jest skomplikowane. Tv Sony również nowy. Połączony kablem hdmi.
moze ktoś miał podobny problem?
Jest możliwość, że cos Ci zakłóca połączenie bezprzewodowe. Spróbuj przenieść subwoofer w inne miejsce. Najczęściej router WiFi nie lubi sie z soundbarem.
Jest jeszcze możliwość wymuszenia połączenia listwy z subwooferem. Opis w instrukcji obsługi.
Jak nic nie pomoże to tylko serwis. To nie powinno tak sie dziać.
W ostateczności jest mozliwość połaczenia SW z listwą przewodem jack/jack 3,5mm no ale nie po to sie kupuje system z bezprzewodowym SW żeby łączyć je kablem
Dzwoniłem do działu technicznego z pomocą. Pomagali telefonicznie, ale ostatecznie sprzęt wylądował dzisiaj na reklamacji w Media Ekspert. Robiłem wszystko co w instrukcji. Połączenie było przez cały czas, ale Sw nie dawał żadnego dźwięku. Nie wspomnę już ze sprzęt ma 2 tyg razem z nowym tv Sony
zobaczymy jak się odniosą.