annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

USB-kabel

profile.country.DE.title
Peter_S.
Genius
728  Weergaven

De meeste producten van Sony die worden geleverd met een USB-kabel zijn gemaakt voor een goede werking met uw specifieke product. 
Door een andere kabel te gebruiken functioneert uw product mogelijk niet optimaal. Uw audiosysteem of smartphone kan bijvoorbeeld vastlopen, minder efficiënt opladen of problemen hebben bij het overdragen van gegevens.

Gegevens versus opladen 

Over het algemeen bestaat een volledig uitgeruste USB-kabel uit 4 koperen draden:

  • Twee draden worden gebruikt voor opladen
  • Twee draden worden gebruikt voor gegevensoverdracht.

Hoewel alle USB-kabels er hetzelfde uitzien, zijn sommige kabels alleen geschikt voor opladen. De twee koperen draden voor gegevensoverdracht (genaamd D+ en D-) zitten hier niet in of zijn losgekoppeld. Wij raden aan USB-kabels te gebruiken waarin alle vier de draden zijn verbonden omdat door de afwezigheid van de draden voor gegevensoverdracht fouten kunnen optreden. 

Hoe weet ik of mijn USB-kabel vier draden heeft?

Dit kan lastig zijn omdat USB-kabels van verschillende fabrikanten kunnen verschillen. Als u een product van Sony zonder een meegeleverde USB-kabel gebruikt, vraagt u uw plaatselijke winkelier specifiek om een USB-kabel die geschikt is voor gegevensoverdracht . U kunt dit ook zelf nakijken aangezien dit op de verpakking moet staan. 

Het eerste wat u moet controleren is de USB-kabel die is meegeleverd met uw smartphone. Deze moet geschikt zijn voor gegevensoverdracht.