annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

PRST 2 leesprobleem PDF boeken

profile.country.nl_NL.title
Chris3010
Bezoeker

PRST 2 leesprobleem PDF boeken

Wanneer ik een PDF boek (zoals helaas alle boeken van de bibliotheek) wil lezen gaat het fout. Bij de andere boekformaten zijn geen problemen.

Probleem:

Stel een boekpagina 1,2,3 enz. Wanneer ik de lettergrootte van de reader zodanig kies dat 1 boekpagina gelijk wordt aan 1 readerpagina, dus een gehele boekpagina op een readerpagina, dan staat de gehele tekst erop (maar is niet leesbaar vanwege het zeer kleine lettertype). Dus het boek is in zijn geheel in de reader aanwezig, tot zover geen probleem.

Maar als ik het lettertype vergroot (maakt niet uit welke grootte) en ik dus een boekpagina verdeel over meerdere readerpagina's bijv. over 3 readerpagina's (dus boekpagina 1 wordt readerpagina 1a, 1b, 1c, boekpagina 2 wordt readerpagina 2a,2b,2c enz., ik moet dus om 1 boekpagina te lezen de readerpagina 2 keer omslaan), gaat het mis.

Bij het lezen van boekpagina 1 komt eerst readerpagina 1a, dan na omslaan pag, 1b, en dan zou na de tweede keer omslaan pagina 1c moeten verschijnen. Maar helaas, die slaat hij over en komt pagina 2a naar voren, dan 2b, en vervolgens slaat hij pagina 2c weer over en gaat naar 3a, enz.

Dat gebeurd niet elke boekpagina, maar zo 60-70% van de pagina's slaat hij telkens het laatste deel van een boekpagina over. Dat betekend dat je de reader niet kunt gebruiken voor boeken in het PDF formaat. En dat kan natuurlijk niet, alle bib boeken zijn in PDF.

Ik heb Sony reeds verzocht om reactie, en zij meldde dat het probleem hun aandacht heeft maar konden niet zeggen of, en zoja wanneer er een oplossing komt. Probeer een harde reset was het advies, maar dat heeft niet geholpen.

Op de reader van mijn vrouw (PRST 1) zijn er geen problemen en kan je de bib boeken gewoon lezen. Het lijkt dus een PRST 2 softwareprobleem te zijn.

Is dit probleem bij anderen ook bekend? Of kan het een exemplarische fout zijn, en hoe die dan op te lossen.

Chris

Message was edited by: Chris3010

1 ANTWOORD 1
profile.country.nl_NL.title
Chris3010
Bezoeker

:smileysad:.

Message was edited by: Chris3010