annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Maak kans op een NEX-3N, de lichtste compactcamera ter wereld!

KelvinV
Bijdrager
Bijdrager
834  Weergaven

nex3n.jpg

 

De meeste camera’s hebben een voorganger, en de voorganger van de NEX-3N kan erg trots zijn op wat Sony heeft gedaan om de genen van de kleinste en lichtste compactcamera met APS-C sensor te verbeteren.

 

Vorig jaar was de NEX-F3 een geweldige optie voor de fotograaf die een een lichte, betaalbare, instapmodel compactcamera zocht, maar als je nu naar de NEX-3N kijkt zou je de F3 direct vergeten. Hoe heeft Sony het voor elkaar gekregen om met een 210g compactcamera te komen met DSLR/SLT kwaliteit?

 

De verklaring is te vinden in het feit dat Sony het eerste bedrijf was ter wereld dat de digitale compactcamera op de markt bracht, en sindsdien is het altijd hét toonaangevende merk geweest.

 

Ten eerste heeft de NEX-3N een volledig nieuwe body met een verbeterde grip dat het gemakkelijker maakt om het te tillen en bedienen. Daarnaast heeft de 3N een 16.1 miljoen pixel sensor en een 180-graden tiltend scherm, dat je veel vrijheid geeft bij het maken van een zelfportret en het fotografen in een lastige hoek. Bovendien schiet de camera ook nog eens Full HD video!

 

Deze ongelofelijk lichte compactcamera komt ook met een heel lichte 16-50mm powerzoom lens, dat er wederom bijdraagt aan het idee van de handzame maar professionele camera. Naast de NEX-3N heeft Sony er ook twee nieuwe lenzen naast gelanceerd: een 20mm f/2.8 en een 18-200mm powerzoom lens. Over het geheel heeft deze NEX een uitgebreide keuze van maarliefst 15 lenzen die er mee werken.

 

Onder de nieuwe mogelijkheden is er Auto Object Framing, Auto Macro Framing en gebieds-specifieke ruisreductie. Gezien de mogelijkheden die deze superlichte camera biedt en het feit dat Sony het zo betaalbaar mogelijk heeft gemaakt, is de NEX-3N dé camera op de toegankelijke fotografiemarkt.

 

Het meest bijzondere van alles is misschien nog wel dat je nu een NEX-3N kunt winnen door je eigen talent te laten zien, en je beste panoromafoto te uploaden in onze maandelijkse fotowedstrijd galerie. Tip: het gaat allemaal om panorama, dus houd je ogen goed open!