annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

wel geluid, geen beeld

profile.country.BE.title
nvervloet
Nieuw

wel geluid, geen beeld

hallo

gisteren kochten we een sony bravia toestel aan (type 55Xg85 - android tv), maar na installatie hebben we wel geluid, doch geen beeld.

bij de opties om een signaal te zoeken staat wel Telenet, maar geen proximus. we hebben echter ook al via "aards" en "andere" geprobeerd om het signaal te vinden, zonder succes. de aansluiting is via een hdmi-kabel; we hebben er 2 liggen, doch bij geen enkele lukte de verbinding.

het beeld staat onder instellingen "uit", we kunnen dit ook niet veranderen...

heeft iemand een idee wat het probleem kan zijn, of brengen we hem maandag terug naar de winkel en kiezen we voor een ander merk?

merci alvast voor de hulp

2 ANTWOORDEN 2
profile.country.NL.title
molenpad11
Lid

Hallo, hoe kijk je tv via een mediabox of rechtstreeks via het aop, ( abonnee overname punt) dat is de aansluiting waar de kabel je huis binnen komt. Kijk je analoog of digitaal. Wat een mogelijkheid kan zijn dat het aop verouderd is, en misschien vervangen moet worden. Heb je al eens geprobeerd om je tv rechtstreeks op het aop aan te sluiten is je coax kabel niet verouderd, zijn de connectors nog wel goed, zitten je HDMI kabels goed in de aansluitingen aangedrukt. Bij het instellen krijg je meestal een keuze aards of kabel kies dan voor kabel en als het goed is moet hij vanzelf de zenders vinden. Heb je al eens in het HDMI menu gekeken of je tv op op HDMI staat, dan dit wel bevestigen in het HDMI menu. Dit kan je vinden op de afstandsbediening van je tv de source knop in te drukken dat is dat vierkantje met dat pijltje, zo kom je in het HDMI menu. Hopelijk heb je hier iets aan. Wel vervelend dit. En anders zou ik toch even terug gaan naar de winkel waar je hem hebt gekocht en daar het probleem uitleggen. 

profile.country.NL.title
pa3eia
Expert

Het Belgische Proximus heeft alleen het TV signaal via een externe mediabox, welke is aangesloten op een van de HDMI poorten van de XG85. Het installatie gedeelte om het signaal te zoeken mag worden overgeslagen.

 

Sony heeft een ondersteunings pagina, als je hier het juist typenummer (55XG85xx) is de HelpGids te vinden.

 

Heeft de winkel waar je de XG85 heeft gekocht mogelijk installatieservice?

Of een handige vriend/kennis?

 


suc6 ermee,
73's

 

I don't know everything, just trying to help you!!!
Thanks about the Kudos!!!