annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

ONTDEK: Original Blended Material van Sony

profile.country.GB.title
_J.G.M_
Community Team

ONTDEK: Original Blended Material van Sony

Je hebt misschien wel eens gehoord van Road to Zero – ons wereldwijde milieuplan dat ernaar streeft om in 2050 onze ecologische voetafdruk gedurende de hele levenscyclus van onze producten terug te brengen naar nul.


Tijdens deze missie zijn we betrokken bij tal van activiteiten om de natuur te behouden, zoals het gebruik van papieren verpakkingen in plaats van plastic.


Kom hier meer te weten over ons Original Blended Material: verpakkingen gemaakt van 100% papier, ontwikkeld door Sony.


Wat is 'Original Blended Material' van Sony?


Original Blended Material 2.JPGOns Original Blended Material is een duurzaam papiermateriaal gemaakt van bamboe, suikerrietvezels en gerecycled papier.


De meeste papieren verpakkingen worden gemaakt van volwassen, overblijvende bomen, maar ons gemengde materiaal komt van snelgroeiende planten. Dit betekent dat er veel minder CO2 vrijkomt dan bij het kappen en onderhouden van bomen die er jaren over doen om te groeien, omdat snelgroeiende planten naar behoefte kunnen worden geteeld, gesorteerd en geoogst. Bovendien zijn de materialen die wij gebruiken allemaal beschikbaar rond 's werelds grootste productielocaties in Azië, waardoor de uitstoot door transport wordt verminderd.


Omdat het geschikt is voor verschillende soorten verpakkingen, zul je merken dat ons Original Blended Material voor steeds meer toekomstige producten gebruikt gaat worden. Sterker nog, als je de WF-1000XM4 oordopjes hebt gekocht, heb je er al kennis mee mogen maken!

 

Samenwerken om de aarde mooi te houden voor de toekomst


Dankzij de tastbare, hoogwaardige materialen die in het teken van duurzaamheid staan, werken we niet alleen aan onze eigen duurzaamheidsdoelen, maar het Original Blended Material van Sony is ook ontworpen om onze gebruikers milieubewuster te laten worden.

 

Sony Original Blended Material.JPG


Omdozen, binnendozen, sleeves, opvulling…alles is gemaakt van Sony's Original Blended Material. Woorden en teksten kunnen worden gestanst zonder inkt, en daarnaast is ook onnodig kleuren van de baan – de ongekleurde, biologische look is niet alleen veiliger en van minder grondstoffen gemaakt, maar het is ook een prachtige herinnering aan onze gezamenlijke inspanningen om deze aarde zo min mogelijk te verstoren voor de toekomst.


Tot slot kan ons Original Blended Material met andere papieren materialen gerecycled worden zonder dat het apart gesorteerd hoeft te worden. Ook dat is nu dus eenvoudiger.

1 ANTWOORD 1
profile.country.NL.title
pa3eia
Expert

In het kader van onze ‘Road to Zero’-campagne komt Xperia PRO-I aan in plasticvrije verpakkingen terwijl we streven naar een nul milieuvoetafdruk op al onze productlevenscyclus en bedrijfsactiviteiten tegen 2050.

 


73's

 

I don't know everything, just trying to help you!!!
Thanks about the Kudos!!!