annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

NIEUW! TA-AN1000 AV-versterker met 360 Spatial Sound

profile.country.GB.title
_J.G.M_
Community Team
Community Team
791  Weergaven

AN1000_Hero_Shot.jpeg

 

De nieuwe TA-AN1000 AV-versterker zit boordevol nieuwe functies voor een meeslepende ervaring bij films, games en meer


Sony heeft vandaag de TA-AN1000 aangekondigd, een nieuwe langverwachte 7.2-kanaals 8K AV-versterker met 360 Spatial Sound Mapping in zijn assortiment. Het nieuwste model biedt nieuwe functies, waaronder 360 Spatial Sound Mapping voor een meeslepende kijkervaring en ondersteuning voor de nieuwste videoformaten, waaronder 8K en 4K120 voor een realistische, bioscoopervaring.

 

Een authentieke bioscoopervaring bij u thuis


De TA-AN1000 is voorzien van Sony's revolutionaire 360 ​​Spatial Sound Mapping-technologie om een ​​werkelijk unieke en ongelooflijk meeslepende bioscoopervaring te creëren. 360 Spatial Sound Mapping kan meerdere fantoomluidsprekers[1] in de kamer plaatsen om een ​​grotere luisterruimte te creëren voor een meer authentieke bioscoopervaring thuis.

 

Door gebruik te maken van de positionele informatie die wordt gemeten door Digital Cinema Auto Calibration IX (D.C.A.C. IX) van Sony, worden overal om u heen meerdere fantoomluidsprekers gegenereerd, zodat bioscoopliefhebbers elke ademhaling, stap en elk woord kunnen ervaren alsof ze in de film zitten. DCAC IX, de nieuwste automatische kalibratietechnologie ontwikkeld door Sony, kan de afstand, hoek, geluidsdruk en frequentierespons van elke luidspreker corrigeren door de luidsprekerplaatsing in 3D te meten met behulp van de meegeleverde kalibratiemicrofoon. Dit werkt samen met Auto Phase Matching, dat de fase van verschillende luidsprekers uitlijnt. Dit betekent dat u lastige plaatsing van luidsprekers, vertraging of faseverschuiving kunt compenseren en u volledig kunt onderdompelen in een film.

 

De TA-AN1000 creëert de ideale luidsprekerinstallatie voor elke thuisbioscoop met 360 Spatial Sound Mapping en ondersteuning voor de nieuwste audioformaten, waaronder Dolby Atmos® en DTS:X®.

 

Hoogwaardige beelden voor films en games


Geniet op een nieuwe manier van films dankzij de toevoeging van HDR10, HLG, Dolby Vision🄬 en nieuw ondersteunde 8K, en IMAX® Enhanced op de TA-AN1000. Alle originele beeldkwaliteit blijft behouden bij weergave via de TA-AN1000, dus filmkijkers zullen volledig ondergedompeld worden in het genieten van films.

Gamen is ook veel spannender en realistischer. De TA-AN1000 ondersteunt nu de nieuwste formaten, zoals 4K120, Variable Refresh Rate (VRR) en Auto Low Latency Mode (ALLM) in HDMI 2.1, voor vloeiendere en duidelijkere bewegingen voor responsieve gameplay.

 

De TA-AN1000 geeft ook Auto HDR Tone Mapping en Auto Genre Picture Mode door op compatibele BRAVIA-tv's voor een betere game-ervaring op de PlayStation 5.

 

Breng muziek tot leven


Ontdek een nieuwe manier van luisteren met 360 Reality Audio[2] voor een echt meeslepende ervaring van live optredens of studiosessies. Geniet ook van muziek zoals de artiesten het echt bedoeld hebben met hi-res audio voor kristalheldere precisie. De TA-AN1000 ondersteunt ook native DSD-weergave (Direct Stream Digital), zonder dat er conversie nodig is, zodat DSD-inhoud ten volle kan worden genoten zonder de oorspronkelijke kwaliteit te verliezen.

 

Bovendien biedt de TA-AN1000 gemakkelijke toegang tot muziektoepassingen. Via Bluetooth® kun je eenvoudig slimme apparaten met de versterker verbinden, evenals diensten als Spotify ConnectTM, Chromecast[3], Apple Airplay 2 en Works with Sonos[4]. Het is dus nog nooit zo eenvoudig of handig geweest voor muziekfans om van hun favoriete artiesten te genieten.


Perfect met tv's en luidsprekers van Sony


Wanneer de TA-AN1000 is aangesloten op een BRAVIA-tv met Acoustic Center Sync[5], combineert hij de audio van de tv met de audio van de middenluidspreker om een ​​ongelooflijke ervaring met geluid van het scherm te creëren. Dialoog lijkt rechtstreeks van de personages op het scherm te komen, waardoor een veel meeslependere ervaring ontstaat.

 

De TA-AN1000 integreert ook naadloos met het BRAVIA Quick Settings-menu, zodat u functies zoals het geluidsveld van de versterker kunt wijzigen door gewoon de afstandsbediening van de tv te gebruiken[6]. U kunt ook de afstandsbediening van uw tv gebruiken om het volume van de tv te regelen, zodat u het product snel en eenvoudig kunt bedienen zonder dat u meerdere afstandsbedieningen nodig hebt.

 

Het instellen van de TA-AN1000 kan niet eenvoudiger, dankzij de nieuwe en intuïtieve begeleide installatie. Van de plaatsing van de luidsprekers tot het opzetten van aparte zones in het hele huis, de TA-AN1000 maakt het eenvoudiger om een ​​perfecte opstelling te configureren.

 

Daarnaast kan de TA-AN1000 ook draadloos verbinding maken met de optionele luidsprekers van Sony, waaronder de draadloze achterluidsprekers SA-RS5 en SA-RS3S en draadloze subwoofers SA-SW5 en SA-SW3[7]. De optionele draadloze subwoofer (SA-SW5 / SA-SW3) zorgt voor een krachtig basgeluid en een optionele achterluidspreker (SA-RS5 / SA-RS3S) zorgt voor nog meer bioscoopsensatie, inclusief geluid direct erachter[8].

 

Duurzaamheid in gedachten


Sony zet zich in om minder plastic te gebruiken in zijn producten en verpakkingen. De TA-AN1000 maakt gebruik van speciaal ontwikkeld gerecycled plastic[9] in verschillende delen van het product, om uitstekende akoestische prestaties mogelijk te maken, zelfs als we de impact op het milieu verminderen. Ongeveer 95%[10] van de verpakkingen is gemaakt van gerecycled papier en op papier gebaseerde materialen om het gebruik van plastic te minimaliseren.

 

[1] Het aantal gegenereerde fantoomluidsprekers varieert afhankelijk van de luidsprekerconfiguratie.

[2] Vereist download van Sony | Music Center-app. Abonnementen op compatibele online muziekservices en voorwaarden en vergoedingen van derden kunnen van toepassing zijn. Compatibele services zijn mogelijk niet beschikbaar in bepaalde landen/regio's. Ga naar https://www.sony.net/360RA/ om de compatibiliteit van de applicatie en de service te controleren.

[3] Google, Google Home en Chromecast ingebouwd zijn handelsmerken van Google LLC. Google Assistent is niet beschikbaar in bepaalde talen en landen/regio's.

[4] Sonos zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Sonos, Inc.

[5] Acoustic Center Sync werkt met uw compatibele BRAVIA™-tv en/of uw middenluidspreker. Acoustic Center Sync werkt met de volgende modellen: A95L-serie, X96L-serie, A80L-serie, X90L-serie, Z9K-serie, A95K-serie, A90K-serie, A80K-serie, A75K-serie, X95K-serie, X90K-serie, Z9J-serie, A90J-serie, A80J-serie, X95J-serie. De beschikbaarheid van producten verschilt per land/regio. Zowel een HDMI-kabel (niet meegeleverd) als een stereo minikabel (niet meegeleverd) zijn vereist.

[6] Geïntegreerde gebruikersinterface werkt met de volgende modellen: A95L-serie, X96L-serie, A80L-serie, X90L-serie, Z9K-serie, A95K-serie, A90K-serie, A80K-serie, A75K-serie, X95K-serie, X90K-serie, X90S-serie, X85K-serie, X80K serie, Z9J-serie, A90J-serie, A80J-serie, X95J-serie, X90J-serie, X85J-serie, X80J-serie. De beschikbaarheid van producten verschilt per land en regio. HDMI-verbinding is vereist.

[7] De TA-AN1000 kan tegelijkertijd verbinding maken met twee draadloze subwoofers van hetzelfde model

[8] De beschikbaarheid van producten verschilt per land/regio.

[9] De gerecycleerde kunststoffen mogen niet worden gebruikt voor onderdelen, afhankelijk van de productietijd.

[10] Exclusief coating- en lijmmaterialen.

1 Opmerking