annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Hoe vind je de beste tv voor sport?

profile.country.GB.title
_J.G.M_
Community Team
Community Team
1.269  Weergaven

Tour de France asset_.jpg

 

De Tour de France is in volle gang en op Wimbledon vliegen de ballen weer over het net dus het sportseizoen is echt losgebarsten. Als je het gevoel wilt hebben alsof jij er zelf bij bent, heb je een tv nodig die is gemaakt voor sport, zoals onze BRAVIA XR X95L, BRAVIA XR X90L en BRAVIA X85L. In dit artikel vertellen we je op welke technologieën je moet letten voor vloeiende, scherpe en heldere sportuitzendingen, zodat je alles in volle glorie ziet en hoort, gewoon in je eigen woonkamer.


Cognitive Processor XR


Cognitive Processor XR, de drijvende kracht achter veel van onze beste tv's, begrijpt hoe mensen in het echte leven zien en horen. Deze technologie begrijpt bijvoorbeeld dat je focus ligt op de voetballer die de bal heeft of dat je wilt kunnen horen hoe een tennisbal voorbij vliegt. Op basis daarvan reproduceert Cognitive Processor XR scènes die zo realistisch zijn dat je ziet hoe ze zich voor je ogen ontvouwen en je alle actie om je heen hoort.


Beschikbaar op: X95L/X90L


XR Triluminos Pro™


Ons nieuwste XR Triluminos Pro™-scherm bevat ruim een miljard verschillende tinten en schakeringen, net zoals de echte wereld. Van de kleur van de shirts van je team tot die van het gras in het stadion, alle kleuren zijn zo levensecht dat je door niets wordt afgeleid en helemaal opgaat in elk sportsucces.


Beschikbaar op: X95L/X90L


Mini LED


Mini LED biedt een superieure kijkervaring dankzij een helderheid en contrast die ultiem realistisch zijn. Onze XR Backlight Master Drive™ stuurt de duizenden mini-leds met uiterste precisie afzonderlijk aan (in realtime), om de verblindend lichte tinten, diepe zwarttinten en natuurlijke middentinten in het stadion over te brengen. Het is net alsof je zelf bij de wedstrijd bent.


Beschikbaar op: X95L


XR Motion Clarity™


Echte snelheidsliefhebbers kunnen niet zonder XR Motion Clarity™, dat ervoor zorgt dat snel bewegende voorwerpen vloeiend, helder en scherp blijven. Het menselijk oog ziet zelfs de miniemste trilling als frames niet vloeiend in elkaar overgaan of wanneer de helderheid daalt, maar onze XR Motion Clarity™-technologie maakt gebruik van intelligente bewegingsverwerking voor snelle objecten in frames en zorgt ervoor dat alles helder blijft. Dit betekent dat je elke sprint en wieleretappe scherp blijft zien, alsof je er zelf bij bent.


Beschikbaar op: X95L/X90L


X-Anti Reflection™


Of je nu overdag of 's avonds voor de tv kruipt, onze X-Anti Reflection™-technologie zorgt ervoor dat zonlicht en lampen het beeld niet verpesten. Je kunt dus gewoon lekker onderuit gaan zitten en van de wedstrijd genieten met minder reflectie en schittering.


Beschikbaar op: X95L


X-Wide Angle™


Kijk je de wedstrijd met het hele gezin of komen er vrienden kijken? X-Wide Angle™ zorgt voor consistente beeldkwaliteit en kleuren, zelfs als je niet recht voor het scherm zit. Nu heeft iedereen in huis het beste plekje en gaat geen schot ongezien voorbij!


Beschikbaar op: X95L


XR Sound


Je kunt nog zulk mooi beeld hebben, maar met ondermaats geluid heb je dan natuurlijk nog niks! Bij conventionele tv's komt het geluid vaak alleen van de onderkant van het scherm. Bij onze tv's lijkt het geluid te komen van de plek op het scherm waar de actie plaatsvindt. Deze dynamische geluidsbeleving geeft je het gevoel alsof je midden in de actie zit, van de tennisbal die het racket raakt tot het publiek dat juicht vanaf de zijlijn.


Beschikbaar op: Acoustic Multi-Audio+ op de X95L / Acoustic Multi-Audio op de X90L


Heb je vragen over het kijken van sport op een Sony-tv? Stel ze in het vak hieronder.