annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Home Theatre Control

profile.country.DE.title
Peter_S.
Genius
1.316  Weergaven

1.jpg

 

small.jpgBRAVIA TV home entertainment

Beheer de instellingen van uw Blu-ray Disc™-speler of thuisbioscoopsysteem via uw BRAVIA®-TV met internetverbinding, met slechts één afstandsbediening.

 

small1.jpgMaak van uw BRAVIA-TV het hart van uw home-entertainment

Met Home Theatre Control kunt u de geluidsinstellingen van uw complete thuisbioscoopsysteem regelen via uw BRAVIA-TV – metslechts één afstandsbediening.* Uw TV wordt het hart van uw home-entertainment, waarmee u via een gebruikersvriendelijk schermmenu van elk met het systeem verbonden apparaat de instellingen nauwkeurig kunt afstellen of snel kunt aanpassen. Home Theatre Control kan worden gebruikt met alle Blu-ray Disc™-spelers en thuisbioscoopsystemen van Sony, mits deze via HDMI® zijn verbonden met een TV met internetverbinding.

 

small2.jpgHome Theatre Control gebruiken

Zodra uw BRAVIA TV met het internet verbonden is, wordt the Home Theatre Crontrol App automatisch naar uw TV verstuurd. Eens de Home Theatre Control-toepassing is geactiveerd, wordt deze weergegeven onder de netwerk-categorie van uw TV. Nu kunt u met de afstandsbediening van uw BRAVIA het geluidsveld en de ingangs- en geluidsinstellingen beheren van uw Blu-ray Disc™-speler of uw thuisbioscoopsysteem. U hebt geen andere afstandsbediening nodig, als het apparaat dat u wilt beheren maar is ingeschakeld en via HDMI® is verbonden met uw TV.

 

*Voor het gebruik van deze toepassing is internetverbinding vereist.
*De instelling “Bediening voor HDMI®” dient zowel op de “BRAVIA” als het thuisbioscoopsysteem te zijn ingeschakeld.

 

Toepasbare modellen
Van toepassing op de volgende modellen: [audiosysteem] RHT-G15/RHT-G11/RHT-G5/HT-CT350/HT-AS5/HT-AF5/HT-SS370/HT-SF470

2 Opmerkingen