annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

NIEUW! WF-C700N volledig draadloze oordopjes met Noise Cancelling

profile.country.GB.title
_J.G.M_
Community Team
Community Team
968  Weergaven

WF-C700N_Black_Fit-Large.jpg

 

Sony lanceert de WF-C700N: volledig draadloze oordopjes met noice cancelling voor dagelijks gebruik. Dankzij het kleine en lichtgewicht ontwerp bieden de WF-C700N de hele dag comfort, wat ze de ultieme gadget maakt voor content liefhebbers die op zoek zijn naar volledig draadloze oordopjes.  

 

  • De WF-C700N zijn Sony’s lichtste oordopjes met noise cancelling tot nu toe. Ze zijn niet alleen heel licht, maar ook compact. 
  • Door het verbeterde ontwerp en vorm, zitten deze oordopjes heel comfortabel en tegelijkertijd heel stevig in je oren.  
  • Verkrijgbaar in de trendy kleuren zwart, wit, groen en paars 
  • Met windruisreductie technologie die achtergrondruis en windgeluid vermindert, zodat gesprekken en muziek helderder overkomen. 
  • Uitstekende batterijlevensduur, Multipoint Connection en voorzien van DSEE (Digital Sound Enhancement Engine)  
  • Het geluid is naar persoonlijke smaak in te stellen in de Sony Headphones Connect App voor Android en Apple IOS.  

Tijn x Sony: De perfecte match  

 

Sony kondigt met veel plezier aan dat het als onderdeel van de FOR THE MUSIC-campagne samenwerkt met de getalenteerde Sony Music-artiest en producer Tijn. Als fervent muziekliefhebber is Tijn altijd op zoek naar de perfecte oordopjes die zijn muziekbeleving naar een hoger niveau tillen. En dat is precies wat de WF-C700N doet: met zijn indrukwekkende geluidskwaliteit, noise cancelling en comfortabele draagcomfort is het de ideale keuze voor elke muziekliefhebber.  

 

“Ik vind het keihard deze samenwerking met Sony Electronics aan te gaan! Super tof om te zien dat muziek ons op deze manier samen heeft gebracht”, aldus Tijn. 

 

Comfort, kwaliteit en past in je zak  

 

De WF-C700N zijn ontworpen met oog op comfort, ongeacht de grootte van je oren. Sony heeft de WF-C700N ontworpen aan de hand van uitgebreide data over oorvormen. Dit model combineert een vorm die perfect past bij het menselijk oor met een ergonomisch ontwerp voor een stabielere pasvorm. Dit garandeert meer luisterplezier zonder dat je doorhebt dat je ze in hebt. Het cilindervormige oplaaddoosje is klein en gemakkelijk mee te nemen in een zak of tas. Het etui heeft een geometrisch patroon voor een stijlvolle, luxe uitstraling.  De kleuren van de WF-C700N zijn zorgvuldig gekozen met oog op stijl en comfort. Met keuze uit zwart, wit, paars en groen, bieden deze oordopjes de mogelijkheid om een kleur te kiezen die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren.

 

Meer muziek, minder storend achtergrondgeluid  

 

Met de WF-C700N is het alleen jij en de muziek. Je kan storende geluiden eenvoudig onderdrukken met noise cancelling of de Ambient Sound Mode gebruiken om verbonden te blijven met jouw omgeving.    

In de modus Ambient Sound vangen de feedforward microfoons meer van het omgevingsgeluid om je heen op, zodat je kunt genieten van een natuurlijke luisterervaring terwijl je verbonden blijft met je omgeving. Je kunt de instellingen binnen de Sony Headphones Connect-app personaliseren of de instelling Focus on Voice gebruiken om te spreken zonder je oordopjes uit te doen. Je kan een koffiezaak binnenstappen en snel een bestelling plaatsen, en vervolgens net zo snel achterover leunen en zonder afleiding genieten van jouw favoriete entertainment.   

 

De WF-C700N beschikt ook over Adaptive Sound Control dat de instellingen voor omgevingsgeluid automatisch aanpast aan waar je bent en wat je doet. Het herkent locaties die je vaak bezoekt, zoals jouw werkplek, de sportschool of een favoriet café, en schakelt de geluidsmodi die bij de situatie passen.

 

Hoor elke beat in hoge kwaliteit   

 

De WF-C700N levert geluid van hoge kwaliteit dankzij DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Met behulp van Sony’s originele 5 mm driver-unit produceert de WF-C700N ondanks zijn klein formaat, een krachtige bas en verbluffend heldere zang. Hij haalt het beste uit elk genre of entertainment dat je kiest. Je kan je muziek ook aanpassen aan jouw smaak met de EQ-instellingen op de Sony Headphones Connect-app.    

   

Geniet van een ultieme luisterervaring  

 

De C700N heeft een zeer goede batterijlevensduur bij een enkele keer opladen. De oortjes gaan tot 10 uur mee zonder noice cancelling en 7,5 uur met ruisonderdrukking. De headphone is IPX4-waterbestendigheid en heeft slimme functies voor het dagelijks gebruik.  Voor totaal gemak is de WF-C700N voorzien van Multipoint verbinding wat betekent dat ze met twee Bluetooth apparaten tegelijk gekoppeld kunnen worden. Dus als er een gesprek binnenkomt, weten je oordopjes welk apparaat overgaat en maken ze automatisch verbinding met het juiste apparaat.   

 

De WF-C700N biedt ook een betrouwbare gesprekskwaliteit dankzij de Wind Noise Reduction Structure die je stem duidelijk weergeeft, zelfs op een winderige dag.     

     

Ontworpen met het oog op duurzaamheid  

 

Sony heeft de WF-C700N niet alleen stijlvol ontworpen, maar ook met het oog op duurzaamheid. Het verpakkingsmateriaal bevat geen plastic en weerspiegelt de inzet van Sony om de milieueffecten van hun producten te beperken.   

 

Prijzen en beschikbaarheid   

De WF-C700N is verkrijgbaar vanaf april 2023 voor €130  

 

Midnight Blue headphones .jpg

 

Sony brengt met trots de nieuwe Midnight Blue-editie van de veelgeprezen draadloze noise cancelling WH-1000XM5 koptelefoon. Dit model combineert de geavanceerde noise cancelling van Sony met een verfijnd, premium design in een prachtige diepblauwe kleur. Dit is de perfecte koptelefoon voor iedereen die op zoek is naar uitstekende geluidskwaliteit en tegelijkertijd stijlvol wil blijven. 

 

Sony is verheugd om de prachtige kleur Midnight Blue toe te voegen aan het assortiment. Deze kleur is niet alleen tijdloos en stijlvol, maar ook zeer veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid.

 

Midnight Blue is een diepe, rijke en intense kleur. Dit maakt het de perfecte kleur voor een breed scala aan producten, van kleding tot interieurdecoratie en accessoires.  

 

Sony introduceerde onlangs ook de NW-A306 Walkman in een strakke denimblauwe kleur. Deze past perfect past bij de nieuwe Midnight Blue WH-1000XM5 koptelefoon. De Walkman is ontworpen voor muziekliefhebbers die de hoogste kwaliteit willen, gecombineerd met een stijlvol en compact design. Met deze Walkman kunnen gebruikers hun favoriete muziek downloaden en streamen, waardoor ze kunnen genieten van geluid van hoge kwaliteit direct vanuit hun broekzak. 

 

Belangrijkste specificaties WH-1000XM5:  

 

  • Draadloze over-ear koptelefoon met toonaangevende noise cancelling-technologie via van acht microfoons en Auto NC Optimizer 
  • Uitmuntende geluidskwaliteit en toonaangevende gesprekskwaliteit die automatisch aangepast wordt aan de omgeving 
  • Superieur draagcomfort en urenlang luisteren met een nieuw design en een batterijduur van 30 uur 
  • Innovaties zoals Speak-to-Chat, wearing detection en multi-point connection 
  • Volledig nieuw design en zeer prettig draagcomfort dankzij ergonomisch ontwerp 
  • Gepersonaliseerd luisteren via Sony Headphones Connect-app voor Android en IOS 

De beste noice cancelling


Stilstaan bij een bushalte, per trein naar Londen of een lange vlucht naar Tokyo – de WH-1000XM5 filtert automatisch ongewenste geluiden op iedere locatie. De koptelefoon beschikt over twee processors die acht microfoons controleren en ruis optimaal verminderen. De 1000XM5 onderdrukt ruis vooral in de midden- en hoge frequenties en de Auto NC Optimizer  optimaliseert dit automatisch afhankelijk van de omgeving. 

 

Met behulp van de Integrated Processor V1 gebruikt de WH-1000XM5 de volledige prestaties van Sony’s HD Noise Cancelling Processor QN1. De speciaal ontwikkelde 30 mm driver zorgt voor uitstekende geluidsonderdrukking. Deze functionaliteiten verbeteren de helderheid van het geluid en de basweergave en biedt uitstekende noice cancelling. 

 

Toonaangevende gesprekskwaliteit


Met de WH-1000XM5-koptelefoon is het prettig om telefoongesprekken te voeren. Sony’s precieze Voice Pickup-technologie gebruikt vier bundelvormende microfoons en een op AI-gebaseerde noice cancelling om iedere stem zeer nauwkeurig te isoleren. Een speciaal algoritme onderdrukt windruis tijdens gesprekken om het windgeluid te minimaliseren. Een drukke straat of een lawaaiige werkomgeving kan nu dus toch de perfecte plek zijn om telefonisch even snel bij te praten met vrienden of collega’s. 

 

Uitzonderlijke sound die de perfectie benadert


De WH-1000XM5-koptelefoon zet een volledig nieuwe standaard voor audio van hoge kwaliteit. Dankzij Sony’s minutieuze selectie en montage van materialen genieten muziekliefhebbers van audio op de manier zoals dat is bedoeld door de artiesten. 

 

De speciaal ontworpen 30 mm driver met een lichte, stijve koepel is onder andere gemaakt van koolstofvezelcomposiet dat de hoogfrequente gevoeligheid verbetert voor een natuurlijker geluidskwaliteit. Tevens is loodvrij en goudbevattende soldeermateriaal gebruikt voor een uitstekende geleiding en optimale bedrading. Het zorgt ervoor dat elk nummer een duidelijk en consistent geluid heeft. 

 

Muziekliefhebbers genieten van premium High-Resolution Audio dankzij LDAC. Dit is Sony’s door de industrie overgenomen audiocodeertechnologie. Alle muziek zal worden geoptimaliseerd met behoud van de hoge tonen. Dit gebeurt met DSEE Extreme, dat digitale muziekbestanden in real time opschaalt. 

 

360 Reality Audio


De WH-1000MX5 is geschikt voor het afspelen van 360 Reality Audio. Deze codeertechnologie garandeert een driedimensionale muziekbelevenis die luisteraars het gevoel geeft dat het geluid vanuit alle richtingen komt. Deze ervaring wordt mogelijk gemaakt door de object-based spatial audio technologie van Sony. 360 Reality Audio is beschikbaar via bijvoorbeeld een smartphone of tablet (Android & IOS) met een app van een deelnemende streamingdienst. 

 

Uitstekend draagcomfort


De WH-1000XM5  is vormgegeven in een stijl die hoort bij het iconische design van de WH-1000X-serie. Het design is prachtig afgewerkt met een leren pasvorm met traploze schuifregelaar. Het synthetisch leren materiaal met zachte pasvorm past precies rond het hoofd. De koptelefoon neemt de druk van de oren weg en blokkeert extern geluid, zodat de gebruiker de hele dag kan blijven luisteren. 

 

Koptelefoon met volledige controle


De koptelefoon heeft ook een Adaptive Sound Control-functie. Dit systeem past het geluid automatisch aan de situatie aan. Het herkent de locaties die je het meest bezoekt en past de instellingen van het omgevingsgeluid erop aan. 

 

De WH-1000XM5 is ook uitgerust met Quick Access om de koptelefoon snel te configureren. Met twee of drie tikken is het eenvoudig om Spotify te starten en verder af te spelen; het pakken van de smartphone is niet noodzakelijk. 

 

De WH-1000XM5 heeft ook enkele slimme functies om de dag probleemloos te laten verlopen. Dankzij Speak-to-Chat kan snel een gesprek gevoerd worden. De koptelefoon stopt de muziek namelijk automatisch en laat omgevingsgeluid toe. Zodra het gesprek voorbij is, speelt de muziek verder, en met behulp van ‘instant pause’ stopt de sound zodra de koptelefoon afgezet wordt. 

 

Multi-point connection


De WH-1000XM5-headphone kan eenvoudig worden gekoppeld met twee Bluetooth-apparaten tegelijkertijd. Als er een oproep binnenkomt, herkent de headphone het apparaat en maakt hij automatisch verbinding. Zo kan de gebruiker snel en soepel met één druk op de knop wisselen tussen apparaten. 

 

De WH-1000XM5 kan bijvoorbeeld gekoppeld worden aan zowel een laptop als smartphone. Zodra er via de smartphone telefoongesprek binnenkomt – terwijl de gebruiker op de laptop naar muziek aan het luisteren is – kan het telefoongesprek eenvoudig worden opgenomen. Via een simpele aanraking van het touch-pad op de headphone kan direct en gemakkelijk geschakeld worden tussen de twee verbonden apparaten. 

 

Urenlang luisteren en uitstekende connectiviteit


De WH-1000XM5 is uitgerust met NFC en Bluetooth 5.2 en heeft een batterijduur van wel 30 uur (met Bluetooth en noise cancelling ingeschakeld). De headphone heeft tevens een Quick Charging-functie om 5 uur van muziek te kunnen genieten na slechts 10 minuten opladen. En bij haast kan met USB Power Delivery (PD) in 3 minuten een indrukwekkende 3 uur bijgeladen worden. 

 

De WH-1000XM5 ondersteunt ook de handige functie Fast Pair van Google. Deze geeft eenvoudig aan waar WH-1000XM5 is achtergelaten door te luisteren naar het toongeluid of de laatst bekende locatie te zoeken in de Find my device App van Google op een smartphone. De WH-1000XM5 is compatibel met Google Assistant en Alexa. Via deze assistent kan via spraakcommando’s een smartphone of tablet aangestuurd worden. 

 

Gemaakt met aandacht voor het milieu


Sony heeft deze koptelefoon ontworpen met het milieu in het achterhoofd. De verpakking voor de WH-1000XM5 bevat geen plastic en is ontworpen op basis van principes voor lage giftigheid en een maatschappelijk verantwoorde ‘Made to be Remade’-filosofie. De productverpakking is geproduceerd met gerecylede en duurzame materialen, speciaal ontwikkeld voor Sony. Voor de WH-1000XM5 wordt onder meer gerecycled plastic materiaal van auto-onderdelen gebruikt. 

 

Prijzen en beschikbaarheid


De WH-1000XM5 Midnight Blue editie is vanaf deze maand beschikbaar in de Benelux voor € 420. Deze past uitstekend bij de hedendaagse fashion. Van muziekliefhebbers tot fashionistas, de denimblauwe WH-1000XM5 is een perfect accessoire voor iedereen. Deze koptelefoon wordt geleverd met een handige inklapbare donkerblauwe draagtas die dunner kan worden gemaakt om eenvoudig op te bergen. 

1 Opmerking