annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Een draadloos multi-room-systeem instellen

jaylward
Lid
Lid
1.772  Weergaven
 

 

Author: Sony Europe
Screen Shot 2016-11-02 at 10.07.45_reszied.png

Met de draadloze multi-room-technologie van Sony is het makkelijker dan ooit om in elke kamer van uw huis naar de muziek te luisteren die u wilt horen. Door een groep compatibele speakers, soundbars of AV-ontvangers van Sony draadloos te verbinden en te bedienen via uw smartphone of tablet kunt u naar uw favoriete album luisteren in de ene kamer terwijl uw kinderen naar iets volledig anders luisteren in een andere kamer.

U hoeft maar een paar stappen te volgen om met draadloze multi-room aan de slag te gaan. Dit blog met stappenplan maakt het proces zo eenvoudig mogelijk voor u.

Download SongPal

U moet allereerst de Sony SongPal-app downloaden op uw telefoon. SongPal is het bedieningspaneel van de hele draadloze multi-room-ervaring. Daarom hebt u deze app nodig om uw apparaten te verbinden en uw muziek draadloos te streamen.

Ga om de app te downloaden en te installeren naar de Apple App Store of Google Play Store, zoek op 'SongPal', en download de app. Controleer als u de SongPal-app al hebt geïnstalleerd of u de laatste versie hebt, om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt.

Verbind alles met één netwerk

Zodra u SongPal hebt geïnstalleerd moet u ervoor zorgen dat alle apparaten die compatibel zijn met multi-room, zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi®-netwerk als uw smartphone.

Dit is veel gemakkelijker dan het klinkt. Zet gewoon elk apparaat aan en zorg dat Bluetooth® is ingeschakeld op elk apparaat. Open dan de SongPal-app. Als de speakers automatisch op de SongPal-app verschijnen, hoeft u alleen maar op een van de speakers te tikken, het wachtwoord van uw Wi-Fi®-netwerk in te voeren en het proces te herhalen voor de rest van uw speakers.

Screen Shot 2016-11-02 at 10.06.18_resized.png

Maak u zich geen zorgen als de speakers niet automatisch in SongPal verschijnen. Tik gewoon op de '+'-knop boven aan het scherm van SongPal, schakel Bluetooth® en NFC in op uw telefoon, en houd uw telefoon bij de bovenkant van elke speaker om met NFC te verbinden (u kunt ook handmatig verbinden via Bluetooth®). Voer als u verbonden bent het wachtwoord van uw Wi-Fi®-netwerk in zodra SongPal hierom vraagt, en u bent klaar!

Groepeer uw speakers

U kunt nu zelf kiezen hoe u van uw muziek wilt genieten.

Als u dezelfde muziek wilt afspelen op meerdere apparaten, moet u deze groeperen met behulp van de SongPal-app. U kunt dit doen door een van de apparaten te kiezen in SongPal, op de knop 'Groeperen met andere speakers' te tikken, de draadloze multi-room-optie te kiezen en vervolgens de andere speaker(s) te selecteren die u wilt toevoegen aan de groep. De app zal u ook vragen om deze groep op te slaan, zodat u deze later gemakkelijk weer kunt gebruiken.

Als u liever op elk apparaat naar andere muziek luistert selecteert u gewoon een apparaat en kiest u de muziekdienst die u wilt gebruiken, net zoals u normaal gesproken zou doen. Simpel.

Veel plezier!

En dat is alles! Zodra u deze stappen hebt uitgevoerd bent u klaar om muziek te luisteren met de draadloze multi-room-functie. Het leukste is dat u deze stappen hierna nooit meer hoeft uit te voeren (behalve als u later nog extra speakers wilt toevoegen aan uw multi-room-systeem). Veel plezier!

5 Opmerkingen