Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich użytkowników forum . Przez jakiś czas tu zaglądałem i szwendałem się przeglądając jedynie tematy. Dziś doszedłem jednak do wniosku, że fajnie byłoby również coś pokazać i przede wszystkim czegoś się nauczyć. Tak więc mam nadzieję na dużą ilość konstruktywnej krytyki . Pozdrawiam serdecznie
KarolG napisał(a):
Tym razem przesyłam kilka zdjęć z Amsterdamu, ale żeby ogarnąć to miasto potrzeba naprawdę sporo czasu. Mam nadzieję, że w przyszły weekend znowu odwiedzę jakby nie było Wenecję Północy
Dzięki Lajam za odwiedziny . Amsterdam jest naprawdę fantastycznym miastem, pięknym ale i zarazem szalonym - szczególnie nocą .
No cóż, przede mną jeszcze jeden weekend więc muszę się dobrze zastanowić, gdzie się wybrać. Ostatni wypad nad morze mocno mną wstrząsnął, więc może znów wybiorę plaże, tylko w innym miejscu/miejscowości. Amsterdam z kolei również jest baardzo ciekawą propozycją... a może Lajam znasz jakieś miejscówki godne polecenia ?.
plażowe
KarolG napisał(a):
Amsterdam z kolei również jest baardzo ciekawą propozycją... a może Lajam znasz jakieś miejscówki godne polecenia ?.
zdjęcia z Amsterdamu bardzo fajne a te z plaży super, dla mnie bomba wszystkie
ostatnie zdjęcia z Amsterdamu i z plaży to się naprawdę przyjemnie ogląda.
Zachody słońca nad morzem, kocham ten temat. piękne, od razu odżyły wspomnienia zachodów które podziwiałem nad Bałtykiem.
bart_m26, shprot, 12MaRTiN90, Lajam, Rutek68 dziękuje za odwiedziny , Amsterdamu już niestety w tym roku nie odwiedzę ale napewno jeszcze tam wrócę. Tymczasem cieszę się z nowego nabytku, jak na razie A55 jest naprawdę zacna . Wrzucam parę jesiennych zdjęć a zarazem pierwszych z nowej puszki .
177- pięknie skomponowane
nadmorskie- fajne warunki; dobrze pokazane
jesienne- przyjemne dla oka
jesienne ciekawe
194 i 196 naj