annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Sony NW-A45, Software verbetering tips.

profile.country.BE.title
JWSonyA45
Nieuw

Sony NW-A45, Software verbetering tips.

Beste Mnr./Mevr.

 

Als gebruiker van de Sony NW-A45 ben ik zeer tevreden. En met een paar kleine aanpassingen kan het potentieel vergroot worden.

Eerst en vooral zou een klok (optie) een grootte meerwaarde zijn. Men moet tijd ingeven bij de instellingen en het apparaat houdt het actuele uur bij, maar deze is enkel zichtbaar in de instellingen. Het is een kleine programmeer moeite om het uur zichtbaar te maken boven aan het scherm, er is daar toch plaats vrij.

Als tweede zou het aan passen van de "queue line" zeer handig zijn. Als men naar links swiped bij het "actuele luister scherm" kan men de "queue line" zien, deze is onaanpasbaar. En daarom zou het handig zijn om met een linkse swipe een nummer uit de "queue line" te verwijderen.

 

Dit zijn maar twee kleine aanpassingen die met een beetje programmeer werk haalbaar zijn, gewoon een software update. Deze voegen grootte bruikbaarheid toe aan het apparaat. Heb momenteel al 3 vrienden die de Sony NW-A45 gekocht hebben op m'n aanraden en ook zij zijn voorstander van deze aanpassingen. Alstublieft voer deze uit.

 

Met vriendelijke groeten,
Wim

1 ANTWOORD 1
profile.country.NL.title
Bibi_Sony
Community Team

Beste Wim,

 

Bedankt voor de nuttige feedback! Ik zal dit intern delen met de makers van de NW-A45. 

 

Met vriendelijke groet,
Bibi