annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

De nieuwe E mount 100-400 / f.4.5 - 5.6

profile.country.NL.title
Tjardi
Fan

De nieuwe E mount 100-400 / f.4.5 - 5.6

verwijderd

 

 

 

 

 

 

17 ANTWOORDEN 17
profile.country.NL.title
ThomSBNL
Lid

Dankjewel Tjardi voor deze bijdrage. Denk dat dit nuttig zal zijn voor Community leden die benieuwd zijn waartoe de 100-400 in staat is! 

profile.country.NL.title
Tjardi
Fan

verwijderd

 

 

 

profile.country.NL.title
martinh123
Lid

Als ik dit zo lees Tjardi heb ik de indruk dat het over de bijlage gaat en niet om hoe jij de review geschreven hebt. 

Dat je het aangepast hebt en je weer bericht terug krijgt dat het om ongepaste bijlagen gaat. Dan maakt het ook niet uit hoe goed je schrijft het zijn de foto’s.

Waren het dan zulke aanstootgevende foto’s.

profile.country.NL.title
Tjardi
Fan

verwijderd

 

 

profile.country.NL.title
martinh123
Lid

Tja Tjardi,

Foto 2 is ongepast voor een review. Het is een Candid foto dus mensen op een foto hebben geen idee dat er een foto is gemaakt en die ook geen toestemming ervoor hebben gegeven, laat staan dat deze gepubliceerd word.

Ten tweede de vrouw staat voor sommige mensen half naakt op de foto. Het kan zijn dat ze een bikini aan heeft maar het kan net zo goed een bh zijn.

Mocht iemand uit hun omgeving deze foto zien en ze zijn verontwaardigd dat hij is geplaatst zonder eerst hun toestemming te vragen.  

Er zijn binnen Nederland groeperingen die zich aan dit soort beelden kunnen storen.

Snap wat je bedoelt dat Margriet en Libelle vol staan met Porno.

Maar er zullen in Nederland mensen zijn die zich eraan storen hoe iemand op een foto staat zeker als het om een review gaat.

 

De laatste jaren is er wat privacy  betreft steeds strengere regels van toepassing, zo is voor een paar maanden geleden in sommige deelstaten in Duitsland een verbod om in het openbare zwembad met een mobile telefoon foto’s te maken of dit nu een selfie is of gewoon je vrouw of kind of man op de foto zetten het is verboden.  Dit alleen om de privacy van anderen te beschermen.

 

Voor Sony is dit heel anders als er al mensen zijn die zich aan jou review zouden storen wat betreft een vrouw op een boot die in haar zwempak staat kan dit betekenen dat de verkoop van Sony producten naar beneden gaat. Niet alleen alles wat met fotografie te maken heeft maar alles wat Sony op de markt heeft. Mensen storen zich aan veel dingen en via Sociaal media gaat dit heel snel rond.

 

Maar dit buiten beschouwing laten.

Het gaat om de 100-400mm lens van Sony.

 

Denk dat je het niet leuk zult vinden wat ik nu zeg maar voor een review vind ik deze foto’s zeer zeker niet geslaagd.

Dacht dat de 100-400mm een sportlens zou moeten zijn voor een review zou ik actie willen zien kijken hoe de lens is bij snelheid of actie.

Weet dat je hobby iets met booten is heb even je berichten nagekeken en zie een foto uit februari 2016 met als titel:  - Ein typisch Hollaendisches Schiff, mit 36 m2 Segel. Gebuat worden ab ungefahr 1939 dat zijn foto’s die ik wil zien. Dan kan ik zeggen deze lens wil ik ook.

Maar als ik nou de foto’s zie die jij voor de review hebt geplaatst dan denk ik laat maar.

 

Hopelijk dat dit wat duidelijker is dan dat wat Sony zegt.

3000x3000.jpg

profile.country.NL.title
martinh123
Lid

Mijn vrouw kwam net thuis en we hadden het erover.

Zegt zij dat als je in Duitsland een snelheidsovertreding maakt en je word geflitst krijgt een foto toegestuurd en er zijn meerdere mensen op te zien dan is alleen de bestuurder herkenbaar.

Dit heeft te maken met als iemand vreemd gaat hij of zij het voor het gerecht gooit dit kan gebruiken in een echtscheiding.

 

Zou al eens zijn voorgekomen in Duitsland

profile.country.NL.title
Tjardi
Fan

verwijderd

 

 

profile.country.NL.title
martinh123
Lid

Wou niet verder erop in gaan over de snelheid foto maar mijn vrouw vroeg nog: Wie zegt dat die 2 op de boot niet vreemd gaan. Vond ik een goed punt.

Ergens zal er wel een reden zijn waarom Sony ervan afziet om jou review te plaatsen jammer is dat zij niet met een duidelijk antwoord komen.

 

profile.country.NL.title
Tjardi
Fan

verwijderd