annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Laat je inspireren voor 2015

jaylward
Lid
Lid
1.288  Weergaven

Laat je inspireren voor 2015

Auteur: Sony Europe

Resolutions 2.jpg

 

Het begin van het nieuwe jaar staat vaak in het teken van reflectie en zelfverbetering in de vorm van goede voornemens. Je kent ze wel, die beloften die je jezelf doet en die je eind januari doorgaans alweer bent vergeten.

 

Dit jaar willen we voornemens echter anders aanpakken. We nemen ons altijd voor om te stoppen met onze slechte gewoonten: niet meer zoveel fastfood eten, naar het werk lopen in plaats van de bus nemen, geen sinaasappelsap rechtstreeks uit het pak drinken, enzovoorts. We zouden echter ook graag zien dat mensen meer gaan doen en ontdekken in 2015, door op avontuur te gaan en nieuwe dingen te leren.

 

Gedurende de hele maand januari zullen we inspirerende personen uit de wereld van audio, film, fotografie en sport spreken over hun leven om te ontdekken hoe en waarom ze zo gepassioneerd zijn geraakt door iets wat als een hobby begon.

 

Zo spreken we bijvoorbeeld Eric Kingdon, Senior Technical Marketing Manager en allround audiogenie van Sony Europe over zijn liefde voor muziek en alles wat met hifi te maken heeft. Wat zorgde ervoor dat een man met een indrukwekkende graad in de biochemische wetenschappen zijn leven volledig omgooide om als verkoper in een hifiwinkel te gaan werken? Eric vertelt ons ook over zijn ongelofelijk zeldzame apparatuur, waaronder een met de hand gemaakt Esprit-geluidssysteem van Sony dat vanuit het hoofdkantoor in Tokio is ingevlogen, en zijn onconventionele manier om deze spullen op te slaan...

 

Als je graag zeker wilt weten of je de juiste keuze maakt voordat je in een nieuwe camera investeert, zal je ons interview met Gavin Evans niet willen missen. Hij ontwikkelde zich in slechts een paar jaar van beginner tot prijswinnend fotograaf. We vragen hem hoe het is om erkenning te krijgen voor zijn foto's en hoe hij weet wanneer hij de perfecte opname te pakken heeft.

 

Er zijn ongetwijfeld veel mensen die dit jaar meer zouden willen sporten. Als dit ook voor jou geldt, neem dan eens een voorbeeld aan Gemma Bardsley. Zij liep aanvankelijk gewoon af en toe hard, maar rent nu elk jaar de marathon van Londen. Haar enthousiasme zorgde ervoor dat ze de website Beats Per Mile opzette. Hierop houdt ze haar voortgang in de marathon bij via GPS, kan ze zien hoeveel calorieën ze verbrandt en is zelfs terug te vinden waar ze tijdens het hardlopen naar luisterde. In ons interview vragen we Gemma waarom muziek zo'n belangrijk onderdeel van haar hardloopervaring is.

 

Met alles wat we in januari voor jou in petto hebben, kunnen we met recht stellen dat 2015 het jaar is waarin we je gaan helpen meer te doen en ontdekken.