annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

September’s fotowedstrijd is nu geopend!

KelvinV
Bijdrager
Bijdrager
530  Weergaven

SWPA-Colour-NL.jpg

 

Je weet nu ongetwijfeld alles over de Sony World Photography Awards, de jaarlijkse competitie om nieuw talent te ontdekken in de wereld van fotografie. Wellicht voel je dat je nog niet goed enoeg bent om aan wereldcompetitie mee te doen, dus hebben we ook een kleinere maandelijkse fotowedstrijd hier in de community.

 

Het thema van augustus was ‘reisfotografie’, and met trots kondigen we de winnaars aan, die allemaal een Sony World Photography boek en een lidmaatschap van de World Photography Organisation winnen!

 

microwave_of_evil

Natthawut

A.France 

mattwalsh296 

mayaha

jb_grenouille

rocdym

sjouwer

DaanBos

victorvdb

JonasColpin

rvdbogaerde

lajorla

maxthefrench

Freddy973

-Abeja-

georgfriedrich

maugi76

phine.he

Urban1s

photo-active

w0lkenl0s

dobi72

Skiingmax

esperides

jaferre86 

BrunoMosquito

CarlosFaneca

rafgod

spolAGAT1kfhbd

rackar

spolmonia941ywzgf

krestenfjord

Larshafnor

Dragonezz

 

Het thema van september is ‘Panoramafoto’s’ – om je te inspiren zullen we zorgen voor een masterclass van SWPA finalist Regis Boileau, en nieuwe wallpapers in onze galerij, dus houd dit in de gaten!

 

Tot de prijzen behoren een VIP reis naar de ceremonie in Londen volgend jaar, een Sony NEX-3N camera, indrukwekkende SWPA boeken, en een jaarabonnement voor de World Photography Organisation. Om mee te doen hoef je alleen je foto’s maar te uploaden naar de aangewezen fotogalerij. Vergeet niet om je foto te taggen met het label van je land, omdat er verschillende prijzen zijn voor verschillende landen!

 

Veel succes iedereen! Wie weet, over een paar manden voel je je misschien klaar voor de grote competitie, de Sony World Photography Awards zelf...

 

Algemene voorwaarden 

 

1. Deze competitie is open voor inwoners van Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen en Scandinavië die 18 jaar of ouder zijn.
2. Deelnemers dienen het correcte label te selecteren voor hun land. Deelnemers die het verkeerde land selecteren, kunnen niet winnen.
3. Er is geen aankoop nodig om aan deze competitie deel te nemen.
4. Om deel te kunnen nemen aan de competitie, dien je een Community profile te hebben. Indien je nog geen community profile hebt, kun je je gratis registreren
5. Medewerkers van Sony en aanverwante agentschappen zijn uitgesloten van deelname.
6. Afbeeldingen dienen minstens 1.280 pixels te zijn aan de langste kant. De EXIF data moet beschikbaar zijn.
7. De competitie loopt vanaf 12:00 op maandag 9 september 2013 en zal sluiten op 30 september 2013 23:59. Na 23:59 op deze datum zullen inzendingen niet langer worden geaccepteerd.
8. Alle inzendingen moeten gemaakt zijn door de gebruiker zelf. Zorg er voor dat je eigenaar van de afbeelding bent, en alle rechten hebt. Wanneer je foto’s maakt van mensen, zorg dan dat er een modelcontract is opgesteld en ondertekend.
9. Foto’s zullen worden gekeurd door SWPA finalist Regis Boileau. De winnende foto zal worden geselecteerd op woensdag 2 oktober 2013. De beslissing is definitief. Stemmen werken alleen als aanbeveling, en hebben geen beslissende invloed.
10. De winnaar wordt binnen twee dagen na de selectie op de hoogte gebracht.
11. Als de winnaar na de melding niet heeft gereageerd binnen 72 uur, behoudt de promoter zich het recht om een de prijs uit te reiken aan een alternatieve winnaar.
12. De prijs wordt verzonden binnen zes weken na de reactie van de winnaar.
13. Indien er belasting betaalt dient te worden met betrekking tot de prijs, dan is dit aan de winnaar.
14. Er is een maximum van een stem per person. Er is geen maximum aan inzendingen.
15. De prijs is niet inwisselbaar of overdraagbaar. Er is geen geldprijs beschikbaar als alternatief.
16. Wanneer de prijs, om welke dreden dan ook, onbeschikbaar blijkt, behoudt de promoter zich het recht om een alternatieve prijs van ongeveer gelijke of hogere waarde uit te reiken.
17. Met deelneme aan de prijstrekking, worden deelnemers geacht de algemene voorwaarden te accepteren.